reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coś oprócz mleczka?? Mniam...

reklama
Widze że pisałyście ile i co jedzą dzieciaczki. Celinka je tak

Śniadanko 8:30-9:00
180 ml Sinlaka do picia
Drugie śniadanko 11:00
150 ml kaszy ryżowej z malinami na bebilonie pepti łyżeczką
Obiadek 14:00-16:00
250 ml zupki
Podwieczorek 18:00
3szt. chrupki kukurydziane lub 180 ml kisielu mleczno-owocowego
Kolacja 20:00
250 ml kaszy ryżowej z malinami na bebilonie pepti do picia
W nocy
250 ml bebilonu pepti

W między czasie wypija 200 ml wody, bo herbatek i soczków nie lubi

Dziewczyny, co myślicie o powrocie do karmienia piersią?
Rozmawiałam ostatnio z połozną i powiedziała, że moge spróbować wrócić do karmienia piersią skoro mleko mi jeszcze nie zanikło, wystarczyło by raz dziennie. Bardzo mnie do tego namawia, a ja nie wiem co o tym mysleć.

reklama
Dziewczyny, co myślicie o powrocie do karmienia piersią?
Rozmawiałam ostatnio z połozną i powiedziała, że mogę spróbować wrócić do karmienia piersią skoro mleko mi jeszcze nie zanikło, wystarczyło by raz dziennie. Bardzo mnie do tego namawia, a ja nie wiem co o tym mysleć.

jagna, ja próbowałam z Julią i niestety się nie udało... było to po dwóch miesiącach po tym jak przestała ssac.. ale zupełnie nie wiedziała o co z cyckiem chodzi i jak do tego podejśc... ściągałam mleczko i dawałam butlą, ale to nie zdało rezultatu, gdyż mało się ściągało..laktator ściąga mniej efektywnie niż dziecko.. i sobie odpuściłam...
ale jagna próbuj, nic na tym nie tracisz...najlepiej chyba spróbowac w nocy, tak mi się wydaje ;-)

Do góry