reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

WCZORAJ OTWIERALO MI SIE NORMALNIE,A DZIS WYSWIETLA MI SIE :dry::dry::dry::dry::dry:NIE MOZNA ODNALESC SERWERA.ALE SPRAWDZILAM KASI BS DZIALA .
STRONKE POLECAM OPROCZ KSIAZKI KULINARNEJ ZAWIERA WIELE FAJNYCH INFORMACJI.

reklama
Klamko spróbuj mieszac nowe potrawy z mleczkiem które do tej pory jadło twoje szczęście. w tej sposób może łatiwej zaakceptuje nowe smaki wtedy!!!!

A mnie dziś zatkało z radości . Zośka w ciągu dnia wcieła 2 DANONKI!!!!! Jeszcze nigdy tyle niczego nie zjadła i z takim apetytem. Normalnie tak pieknie buźke otwierała po więcej że byłam w szoku ........:-)

Dziewczyny proszę napiszcie mi jak Wy robicie dzieciaczkom budyń :-) :-)
pozdrawiam

Ales sie Zoska rozsmakowala....:-)

Emiete-ja robie na mleku 1,5% i dodaje dwie plaskie lyzki cukru...a reszta jak na opakowaniu...teraz zrobie na jednej plaskiej lyzce cukru ale dodam jagody w sloiku:-)

Ja też robię budyń z paczki na mleku 2% i z cukrem, tylko dodaję zawsze trochę więcej mleka, żeby nie był taki bardzo gęsty. I często polewam go przed podaniem jakimś sokiem, np. malinowym

A mnie dziś zatkało z radości . Zośka w ciągu dnia wcieła 2 DANONKI!!!!! Jeszcze nigdy tyle niczego nie zjadła i z takim apetytem. Normalnie tak pieknie buźke otwierała po więcej że byłam w szoku ........:-)
Super Zosia, tak trzymaj!!!
A Marcinkowi niestety danonek zaszkodził, mimo że je zwykłe mleko... Już dawno po niczym nie ulewał, a po danonku nie było za wesoło...i chyba bolał go brzuszek....

A mi lekarka powiedziała ,żeby robic budyń na mleku modyfikowanym zastanawiam się tylko jak przecież to mleko rozpuszcza się w letniej wodzie od razu do podania a przecież do budyniu trzeba zagotować .A Wam lekarz nic nie mówił ,że na zwyklym nie wolno nie wiem co robić ?:wściekła/y:
I jak odmierzyć te proporcje(chodzi mi o modyfikowane mleko) ,czy nie będzie bolał go brzuszek jak zrobię na zwyklym mleku ,bo przecież mleko zwykłe wprowadza się dość póżno już sama nic nie wiem!!!!!!!!!!!!!!:-(

reklama
Do góry