reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
nie pomidor jeszcze nie był w naszym jedzeniowym obiegu :-) . Ale moze jutro coś wykombinujemy bo dziś to już zupka ugotowana :-) ;-) i też jeszce nie próbowałyśmy żółtka jajka .Może ktoś próbował już coś z tym ?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Gotuje Wojtkowi warzywa i rybę na parze ciekawe jak bedzie mu smakowało, a teraz własnie próbujemy sobie różne smaki, w chwili obecnej wygrywa pomarańcza
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Żółtko już jedliśmy, smakowało nam bardzo, pomidorowa jest w planach a rybka z warzywkami na parze też bardzo smakowała:-)
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A u nas od paru dni hitem są obiadki z dwóch dań, czyli po 12 zupka bezmięsna ze słoiczka, a o 16 normalny obiadek czyli ziemniaczek + mięsko w sosie warzywnym + jarzynka. Kuba nie mógł przeżyć i tak nam zaglądał w talerze że nam w gardle stawało :-) . A żółtko próbowałam na razie raz i skończyło się super ulewaniem przez cały dzień. Za parę dni testujemy znowu:-)
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
sumko mam pytanie drugie danie które dajesz Kubusiowi to czy wszystko przygotowujesz sama gotujesz ziemniaczki ,czy mieszasz je z masełkiem a jakie dajesz mięsko i jak je przygotowujesz proszę napisz może i ja zaczęłabym podawać Kubusiowi coś innego niż słoiczki:-) .
sylwia i wojtuś do Ciebie też mam pytanko jaką rybkę przygotowujesz na parze i jaka to jest porcja widzę ,że każda z Was wprowadza jakieś nowości mój Kuba na razie je jarzynki z różnymi mięskami ale ze słoiczka gerbera pije soczki je deserki też gerber co mogę mu jeszcze wprowadzić nowego czy Wy wprowadzałyście te nowosci po konsultacji z lekarzem ,W środe ide na szczepienie musze o wszystko zapytać dok. A mam jeszcze pytanko koleżanka z którą leżałam na sali pisała mi dzisiaj ,że daje małemu danonki czy już można dawać co Wy na to????????????????
sylwia i wojtuś do Ciebie też mam pytanko jaką rybkę przygotowujesz na parze i jaka to jest porcja widzę ,że każda z Was wprowadza jakieś nowości mój Kuba na razie je jarzynki z różnymi mięskami ale ze słoiczka gerbera pije soczki je deserki też gerber co mogę mu jeszcze wprowadzić nowego czy Wy wprowadzałyście te nowosci po konsultacji z lekarzem ,W środe ide na szczepienie musze o wszystko zapytać dok. A mam jeszcze pytanko koleżanka z którą leżałam na sali pisała mi dzisiaj ,że daje małemu danonki czy już można dawać co Wy na to????????????????
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Mamoot mój Kuba też uwielbia z gerbera jarzynki z wszelkimi dodatkami mięsnymi wypróbował już wszystkie dostępne dla niego smaczki ,jadł tez i bardzo mu smakowało indyk w pomidorach z warzywami mnimniusne :-) tylko ,że ten słoiczek ma 190 gr i zdarza się ,że wcina go na raz .
Co dajesz jeszcze do jedzenia Wojtusiowi sory ,że tak wypytuje ,ale chciałabym spróbować czegoś nowego :-) .
Dziewczyny a ile Wasze dzieciaczki jedza mleka w ciągu doby ???ile razy i ile ml.
Co dajesz jeszcze do jedzenia Wojtusiowi sory ,że tak wypytuje ,ale chciałabym spróbować czegoś nowego :-) .
Dziewczyny a ile Wasze dzieciaczki jedza mleka w ciągu doby ???ile razy i ile ml.
reklama
Emiete, my na razie jesteśmy dość początkujący, bo Wojtek je warzywka dopiero od jakiś 3 - 4 tygodni. Wcześniej był tylko cyc.
Tak więc na razie zajada podstawowe warzywa, jabłko, gruszkę i kleik kukurydziany. No i dziś ten królik.
Ale inne dziewczyny na pewno Ci poradzą, bo już słyszałam i o pomidorach i o lodach i o pomarańczach.
Co do mleka, to Wojtek je z cyca 4-5 razy.
Tak więc na razie zajada podstawowe warzywa, jabłko, gruszkę i kleik kukurydziany. No i dziś ten królik.
Ale inne dziewczyny na pewno Ci poradzą, bo już słyszałam i o pomidorach i o lodach i o pomarańczach.
Co do mleka, to Wojtek je z cyca 4-5 razy.
Podziel się: