reklama
Heatherek, super przepisy, będę musiała wypróbować.
Asiu, ja jestem zwolenniczką zwykłego mleka, a nie modyfikowanego. Więc może się uda Wojtkowi zwykłe mleczko podawać. Oczywiście jak się pożegna z maminym.
U Wojciaszka hitem jest kleik kukurydziany. On w ogóle wszystko jak na razie chętnie je (oprócz brokułów, które troszkę wypycha języczkiem), ale jak widzi kaszkę wieczorem, to oczy w słup, buzia szerooooko otwarta, a ja nie nadążam z podawaniem.
Asiu, ja jestem zwolenniczką zwykłego mleka, a nie modyfikowanego. Więc może się uda Wojtkowi zwykłe mleczko podawać. Oczywiście jak się pożegna z maminym.
U Wojciaszka hitem jest kleik kukurydziany. On w ogóle wszystko jak na razie chętnie je (oprócz brokułów, które troszkę wypycha języczkiem), ale jak widzi kaszkę wieczorem, to oczy w słup, buzia szerooooko otwarta, a ja nie nadążam z podawaniem.
Mamoot, Matis tez przepada za kleikiem kukurydzianym - w odroznieniu od kleiku ryzowego, ktorego nie jest w stanie przelknac
Sumka, jak bylam w ciazy, to moja Mama zasypywala mnie gazetkami w stylu "Mam dziecko", "Mamo to ja" itp. I teraz je odkurzam w celu znalezienia jakichs fajnych przepisow na jedzonko Ot, cala tajemnica
Sumka, jak bylam w ciazy, to moja Mama zasypywala mnie gazetkami w stylu "Mam dziecko", "Mamo to ja" itp. I teraz je odkurzam w celu znalezienia jakichs fajnych przepisow na jedzonko Ot, cala tajemnica
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
przepisy fajne !!!!!!! i dzis zosi zrobie budyń bo nawet nie wiedziałam ze mozna :-) ciekawe czy bedzie jej smakować
czekamy na wiecej przepisów bo ja sama gotuje Zosi i chetnie nowości spróbujemy :-)
wogóle to Zpośka ma dziwne upodobania smakowe uwielbia kiszone ogórki, lody, cytryne, troche dziwne upodobania:-)
czekamy na wiecej przepisów bo ja sama gotuje Zosi i chetnie nowości spróbujemy :-)
wogóle to Zpośka ma dziwne upodobania smakowe uwielbia kiszone ogórki, lody, cytryne, troche dziwne upodobania:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noemi budyn dostala juz na poczatku grudnia-moja mama jej ugotowala...Wcinala ze hej...!!!!!!Dzis tez jej na deserek ugotuje
N
N
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Ania76 mam pytanie jak u Was wyglada rozkład dnia posiłkow jakie dajesz Matiemu od rana do wieczorka i jeszcze jedno jak ty mu dajesz tego ziemniaczka gotujesz normalnie w wodzie solisz troszkę czy nie i pózniej rozgniatasz z masełkiem napisz mi proszę jak go robisz.
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Kobitki kochane, pytanie może głupie, ale jak się robi budyń dla maluszka? Gdyż, a mianowicie azaliż od przedszkola czuję wstręt do tego dania i jakaś mnie ignorancja na sporządzanie tego cuda ogarnęła, ale widzę że dla dobra malucha trzeba się przemóc
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sumcia ja robie tak jak dla siebie.... czyli jak na opakowaniu....
reklama
Podziel się: