reklama
Wojciaszek zajada się zupkami - dziś dostał cały słoiczek 130 g. A potem postanowiłam, że spróbuję mu nie dawać cyca po zupce. Dałam mu więc dodatkowe pół słoiczka. Wtrząchnął wszystko. No i obyło się bez cyca. :-)
kajka
funkcjonujaca bez snu...
Mój Maxik też wcina wszystko co mu zapodam,ale jak dotąd zapija cycusiem.A to pijawka jedna,odessać się nie może,hi,hi
Ja to czuję, że jeszcze trochę i będę Wojtka odchudzać ;-). Żartuję oczywiście, ale dziś poszły 2 słoiczki (w sumie 260g !!!), po jak zjadł półtora, to ryk był straszny. Muszę się dopytać w piątek pediatry ile mu dawać.
A może po prostu gość się cycem nie najada wystarczająco i stad taki apetyt na zupkę. Z drugiej strony powinien wyssać ile potrzebuje, a pokarmu nie mam raczej za mało. Może już czas na bardziej treściwe kaszki?
Jednym słowem rewolucja jedzeniowa!
A może po prostu gość się cycem nie najada wystarczająco i stad taki apetyt na zupkę. Z drugiej strony powinien wyssać ile potrzebuje, a pokarmu nie mam raczej za mało. Może już czas na bardziej treściwe kaszki?
Jednym słowem rewolucja jedzeniowa!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
:-) A u nas dzisiaj też Wojtek miał wielki apetyt wsunął zupkę i do tego jeszcze 2 ziemniaki na parze z oliwą:-) zarlok mały hi hi no i dałam mu dzisiaj ćwiartkę pomarańcza wsuwał az mu się uszy trzęsły jak narazie bez efektów ubocznych
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
OJJJ U nas tez mandarynki i pomarancze sa pychaaaaa!!!:-) Noemi ssa je jak by pila mleko...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Chyba jutro spróbuję podać jogurt, ale ja pomieszam z bananem bo za jabłkami Wojtek nie przepada zobaczymy jak mu posmakuje nowość:-)
A u Matiego roznie, raz zje caly sloiczek jabluszka a raz pol, zupke jak mu dalam pierwszy raz to chetnie jadl, za drugim juz nie a dzisiaj trzeci raz i prawie wcale nie chcial
Ugotowalam mu w koncu ziemniaczka i wstrzachnal calego):-):-):-)
Ziemniak hicior i nowosci:-):-):-)
Jutro probujemy jabluszko z bananami:-):-)
Ugotowalam mu w koncu ziemniaczka i wstrzachnal calego):-):-):-)
Ziemniak hicior i nowosci:-):-):-)
Jutro probujemy jabluszko z bananami:-):-)
reklama
Ania, jak Matiemu smakowal ziemniaczek, to sprobuj jeszcze dac cukinie - wiem, ze to rzadko sie uzywa dla dzieci, ale nasz Mateusz wcina az mu sie uszy trzesa! Nasza pani pediatra nam polecila i rzeczywiscie - dziala, az milo!...
Podziel się: