reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A u nas wczoraj byla na obiad rybka.(filet) no i rzecz jasna Noemi nie mogla przeczyc takich pysznosci...ale wcinala...balam sie ze bedzie sie dlawic bo dosyc to suche w porownaniu z jej innymi daniami...alr malpiszonek moj maly jakos tam mielila tym malym zabalkiem i tylko krzyczala o jeszcze...Jak bylysmy w polsce moja mama zrobila jej jajko na parze i doslownie po kilku malych kesach jajka wyskoczylo Noemi uczulenie...dokladnie w kolo ust i na brodzie cos w rodzaju liszaju...ale szybko posmarowalam kremem i po jakis 3 godzinach wszystko zniklo...
A i fipsy w koncu niunce zasmakowaly...:-)
A i fipsy w koncu niunce zasmakowaly...:-)
Mamoot - Mati na pocztku jadl ziemniaczka a pozniej cyccus, pozniej 3 ziemniaczki albo zupka i juz cycusia nie chcial, takze z czasem....
dziewczyny napiszcie o kaszkach na noc, jakie dajecie
ja zjdalam ostatnio na probe kaszke z bananmi i mnie jakos brzuch bolal....bleee
dziewczyny napiszcie o kaszkach na noc, jakie dajecie
ja zjdalam ostatnio na probe kaszke z bananmi i mnie jakos brzuch bolal....bleee
Pisałam na wątku nasze rady, ale rzeczywiście ten jest trafniejszy. MAm gorącą prośbę do mam butelkowych żeby napisały jak wygląda u Was plan dnia , pory posiłków, ile i co jecie i oczywiście sen.
Byłam odcięta od łącza i mam zaległości, a wydaje mi się że się troszkę pogubiłam.....
Z góry dziekuję i żYCZę WSZYSTKIM RóWNIE WSPANIAłEGO PRZYSZłEGO ROKU JAKIM DLA NAS BYł TEN!!!!
Byłam odcięta od łącza i mam zaległości, a wydaje mi się że się troszkę pogubiłam.....
Z góry dziekuję i żYCZę WSZYSTKIM RóWNIE WSPANIAłEGO PRZYSZłEGO ROKU JAKIM DLA NAS BYł TEN!!!!
Hej! Mam maly problem. Moja Olcia je juz od dawna mleczko z butelki. Jednak nie chce mi jesc pokarmu z drobnymi kawalkami. Pluje i wrzeszczy. Nie wiem jak ja do tego przekonac. Papki ok a drobne be. Mam juy dosyc jej wrzasku, moze macie jakies pomysly
reklama
Podziel się: