reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
Głuszek mnie właśnie brakowało czegoś takiego na potem jak Batek był już większy to nie chciał usiedzieć przypięty w krzesełku a to drewniane rozłożone jako stolik i krzesełko byłoby chyba fajne. Zresztą teraz są takie fajne kolorowe o takie konstrukcji jak te drewniane

dalej pisalam ze mamy takie niebieskie i ze chcielismy drewniane ale pare osób mi odradziło bo mają małe siedziska i dziecko szybko z nich wyrasta
A to kupilismy w sklepie za niecałe 300 zł - taniej niż w necie

Ja sie właśnie zastanawiam nad takim najzwyklejszym z Ikei. Moja kuzynka kupiła takie superowe, drogie krzesełko i jej synek po prostu go nie lubiał. Boje się, że wydam kupę kasy a Miki zbuntuje się...

reklama
My napewno pojdziemy do sklepu i poprzymierzamy Noemi...Zobaczymy gdzie jej najwygodniej...Bo w koncu to nie mi sie podobac a jej dobrze sluzyc...Ale w necie i tak patrze zeby miec jakas orietacje np.cenowa...

teraz chce kupic jej takie do karmienia a poznie myslalam o tych kreselkach i stoliczkach w ikei...Sa ladne,kolorowe i jak przyjda kiedys jacys mali goscie Noemi bedzie mogla serwowac herbatke...:tak: :-D :-)

Do góry