Mamoot, ja podaje bo lekarz ma takie "wyznanie". Karolek też bardzo ładnie przybierał na wadze (biorąc pod uwagę jego wagę najniższą 2800 g to przybierał przez pierwsze 3 m-ce po około 1100-1200 g na miesiąc) ale lekarz uważa że niektórych składników, witaminek które są w warzywkach w naszym mleku po prostu nie ma, że może się dziecko nabawić anemii jak do 6 m-ca jest tylko na mleku (nawet jak przybiera) no i że trzeba go powoli przyzwyczajać do czego innego bo starsze jest trudniej przyzwyczaić i przekonać. No ale myślę że to kwestia "filozofii lekarza" i własnej - czy nam to pasuje - nam pasowało bo Karolek bardzo chciał już innego papusiu no i ja wróciłam do pracy więc mi pasowało powoli co innego wprowadzać
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
U nas z Kuba przestał się najadać a mleczka nie starczało więc pediatra dał błogosławieństwo na zupkę zamiast jednego posiłku. Ale i tak bym podawała poprostu ze względów poznawczych. Maluch poznaje świat wszystkimi zmysłami więc napewno odrobina nowych doznań smakowych nie zaszkodzi Kubiszonowi. Chciałam mu dawać tak po parę łyżeczek a reszta cycuś, no ale wyszło inaczej. Pozatym Kuba po zupie wytrzymuje 4 godzinki bez apu a po mleku co najwyżej 2 :-) :-) :-) :-)
kajka
funkcjonujaca bez snu...
Mój Maxio dziś spróbował z HIPPA ORGANIC dynie z ryzem,nie polecamy naprawdę niedobre.Patrycjo czy ty tez kupujesz ORGANIC czy tylko HIPP????
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Powoli zaczynam rozgladac sie za krzeselkiem do jedzenia...nie wiem...moze takie..tylko inny kolor
#
eBay: Peg Perego Prima Pappa Diner Modell 07 w
#
eBay: Peg Perego Prima Pappa Diner Modell 07 w
patrycja24berlin
hmmm cos z tym linkiem nie wychodzi mi tu...
patrycja24berlin
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A my kupujemy coś takiego http://http://www.totamto.com.pl/index.php?d=produkt&id=1954 bo jest równie fajne jak ten peg perego ale znacznie tanszy. No i probowaliśmy już w nim siedzieć w sklepie Wojtek był zachwycony dlatego zamawiam w przyszłym tygodniu przez internet,
patrycja24berlin
reklama
Podziel się: