Karolek pije z kubeczka no ale pod moim nadzorem, także z lenistwa najcześciej daję mu niekapek bo wtedy się sam obsługuje raz mu się udało zaciągnąć przez słomke - ale niestety potem jeszcze ze 3 razy próbowaliśmy i wyczyn niepowtórzony
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
A u nas ciągle niekapek - tak jest najwygodniej, nie muszę go pilnować, po prostu kubeczek z piciem stoi w zasięgu rączek Marcinka i kiedy chce mu się pić, jest w stanie sam się obsłużyć:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Polecam wam bidon
Bidon Niekapek 300ml
Wojtek juz od dawna pięknie pije przez słomeczkę i uwielbia ten bidon mamy juz takie 3.
niekapki sie u nas niesprawdzaja, Wojtek nie chce z nich pic zdecydowanie bardziej mu odpowiada ten bidon.
albo picie z butelki takiej normalnej na upały najbardziej smakuje mu piwo
Bidon Niekapek 300ml
Wojtek juz od dawna pięknie pije przez słomeczkę i uwielbia ten bidon mamy juz takie 3.
niekapki sie u nas niesprawdzaja, Wojtek nie chce z nich pic zdecydowanie bardziej mu odpowiada ten bidon.
albo picie z butelki takiej normalnej na upały najbardziej smakuje mu piwo
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hm a u nas niestety niekapek nie odgrywa żadnej roli, albo kubek, albo butla niestety. Otylka jak tylko dostanie niekapek, to rzuca nim tak mocno jak tylko potrafiNie wiem czemu jej niepasuje, no i niestety, często pije z butelki Bo jak pije z normalnego kupka, to sporo jej wycieka na ubranka, więc odpada, jak jesteśmy gdzieś u kogoś.
Miki już od jakiegos czasu pije z bidona z rureczką - Canpol-a (ale ten Wojtokowy jest fajny, musze sie za takim rozglądnąć) i idzie mu świetnie! Praktycznie tylko z tego pije. Przynajmniej na wieczór i rano mogę mu zagęścić mleczko kaszką albo kleikiem i pięknie pije - nie trzeba machac łyżeczką. Polecamy!!!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia u nas ten z Canpola sie nie sprawdził a ten Nuby i owszem jest super naprawde z niego nie kapie!!! a z tym Canpola wiecznie połowe soczku :-)ladowąło na bluzce jestem wiec fanka Nuby
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia sa na allegro:-)
NUBY butelka- kubek NIEKAPEK - SUPER!!! nowe! (196626497) - Aukcje internetowe Allegro
NUBY butelka- kubek NIEKAPEK - SUPER!!! nowe! (196626497) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: