A Mati w te upały to też nie ma apetytu. Tylko dużo pije. Na szczęście dziś z niczym nie eksperymentował A wogóle to chyba powoli sam rezygnuje z mleka sztucznego bo przed spaniem nie wypija nawet całej butli tylko chwilę possa a w nocy nawet już się nie budzi tylko czasem mu się pić zachce nad ranem. Rano je śniadanie i też butli nie chce.
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ja też uwielbiam arbuzy i truskawki, ale Marcinek jakoś w nich nie zasmakował - może dlatego, że w ogóle nie chce mu się jeść... Mam nadzieję, że w końcu przyzwyczai się do tych upałów i jakoś się przestawi z jedzeniem... A śpi podobnie jak Matiś - też więcej ostatnio. I dobrze, bo jak nie śpi, to jest cały czas w ruchu i poci się okropnie
U nas ten mniejszy apetyt to są chyba jednak ząbki :-(
Dziś byliśmy u pani doktor, bo Miki od dwóch dni ma luźną kupkę i przez te upały bardzo mu się pupcia odparza (jak zrobik kupkę to bardzo płacze). Pani wybadała, nic nie stwierdziła, popatrzyła w paszczę ... i idą czwórki - góra i dółMamy dietkę i leki - na zatrzymanie biegunki.
Dziś byliśmy u pani doktor, bo Miki od dwóch dni ma luźną kupkę i przez te upały bardzo mu się pupcia odparza (jak zrobik kupkę to bardzo płacze). Pani wybadała, nic nie stwierdziła, popatrzyła w paszczę ... i idą czwórki - góra i dółMamy dietkę i leki - na zatrzymanie biegunki.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Własnie miałam pytac czy Wasze dzieciaczki tez sie tak pocą bo Wojtek lata jak szalony i jest czasami aż mokry:-) musze mu chyba normalnie jakies deo kupić
musze mu chyba normalnie jakies deo kupić
DOBRE!!!:-):-):-)
Własnie miałam pytac czy Wasze dzieciaczki tez sie tak pocą bo Wojtek lata jak szalony i jest czasami aż mokry:-) musze mu chyba normalnie jakies deo kupić
Oj tez, tez... niestety.... wszystko sie do niego klei....... Kapiel kilka razy dziennie, ale to i tak pomaga tylko na chwilke.....
reklama
Podziel się: