reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mati Ćwiczy przed obozem survivalowym Może jakiś komandos z niego będzie
Super - obsmiałam się jak norka
Super - obsmiałam się jak norka
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ania, to może tak na wszelki wypadek noś ze sobą masełko czosnkowe - super smakuje ze ślimakami
A Zosi gratuluję apetytu!!! U nas kompletna kicha jeśli chodzi o jedzenie Od trzech dni Marcinek nie ma apetytu... Do południa jeszcze coś zje, ale po południu i wieczorem zaciska wargi i nic nie chce wziąć do buzi... Już wymyślam najróżniejsze przysmaki i nic:sick: Wczoraj na kolację zjadł raptem malutką kromeczkę chleba z szynką i pomidorem... Ale mimo tego nawet nieźle przespał noc, przebudził się koło północy, wytrąbił pełny kubek wody i spał do 7...
A Zosi gratuluję apetytu!!! U nas kompletna kicha jeśli chodzi o jedzenie Od trzech dni Marcinek nie ma apetytu... Do południa jeszcze coś zje, ale po południu i wieczorem zaciska wargi i nic nie chce wziąć do buzi... Już wymyślam najróżniejsze przysmaki i nic:sick: Wczoraj na kolację zjadł raptem malutką kromeczkę chleba z szynką i pomidorem... Ale mimo tego nawet nieźle przespał noc, przebudził się koło północy, wytrąbił pełny kubek wody i spał do 7...
U nas kompletna kicha jeśli chodzi o jedzenie Od trzech dni Marcinek nie ma apetytu...
Asia, u nas jest identyko!Cały czas zwalam to na upał-albo zęby, bo np. dziś rano było chłodniej i wypił troszkę mleczka, ale generalnie kicha straszna. Dla mnie to szok, bo Miki do tej pory z pełnym brzuchem żebrał jak Luka przy stole w czasie naszego obiadu
patrycja24berlin
Stawim na upaly...
aniasorsha
Ja to samo! Olka też mniej wciąga, za to nie gardzi "mokrym" jedzeniem typu jabłuszko. Ale generalnie robi 70% normy
Ale ja sama nie mam ochoty na jedzenie, więc ją w pełni rozumiem...
Ale ja sama nie mam ochoty na jedzenie, więc ją w pełni rozumiem...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas tez Pasibrzuch mniej jada:-) i raczej owoce i duuuuuzo pije
A moj Odkurzaczyk nie zauwazyl upalow i wciaga wszystko, co tylko da sie wlozyc do paszczy...... Wiecej pije, to fakt, ale stalym jedzonkiem tez nie pogardzi
....natomiast - choc to nie ten watek - duzo wiecej spi... i tak sobie przypominam, ze zawsze tak reagowal na upaly.... dziwne....
....natomiast - choc to nie ten watek - duzo wiecej spi... i tak sobie przypominam, ze zawsze tak reagowal na upaly.... dziwne....
patrycja24berlin
A u nas zaczal sie od kilku dni w domu sezon arbuzowy!!!!Noemi poszla w moje slady i codziennie zajadamy sie tym rarytaskiem...Kocham arbuzy!!!!!!W tamytym roku bez przesady ale wciagnelam jakies pol tony....a moze wiecej.... jedyne co jadlam to arbuzy i rybe!!!ojjj pychotka...
reklama
No Mati od malego wie co dobre:-) He, he dobry z niego lowca...:-)
Pati wy zaczynacie arbuziki a my konczymy sezon truskawkowy i obzeramy sie na maxa... no ale jeszcze kilka dni i bedzie po truskawkach a na sezon krajowy sie nie zalapiemy:-(
a potem pewnie tez sie przezucimy na arbuzy;-):-)
A co do pogody - to u nas tez upaly - dzis 28 a w weekend ma byc ponad 30. W rezultacie czego siedzimy w domu i tyle. Dzieki klimatyzacji da sie tu wyzyc - no i Julek nie zauwaza zbytniej roznicy w zwiazku z czm je jak jadl wczesniej czyli duzo i chetnie:-) Pewnie jak bym nawiew wylaczyla to bylaby inna historia;-)
Pati wy zaczynacie arbuziki a my konczymy sezon truskawkowy i obzeramy sie na maxa... no ale jeszcze kilka dni i bedzie po truskawkach a na sezon krajowy sie nie zalapiemy:-(
a potem pewnie tez sie przezucimy na arbuzy;-):-)
A co do pogody - to u nas tez upaly - dzis 28 a w weekend ma byc ponad 30. W rezultacie czego siedzimy w domu i tyle. Dzieki klimatyzacji da sie tu wyzyc - no i Julek nie zauwaza zbytniej roznicy w zwiazku z czm je jak jadl wczesniej czyli duzo i chetnie:-) Pewnie jak bym nawiew wylaczyla to bylaby inna historia;-)
Podziel się: