Ja mam tu problem z mlekiem dla małego. Ostatnio zapas z Polski mi sięskończył więc w sklepie kupiłam to co szwedki dają swoim dzieciom i oczywiście Mati tego ni w ząb nie chce jeśc tylko pluje Wygląda to okropnie i chyba też tak smakuje- ja w każdym razie nie próbowałam tylko dziś wyruszyłam do sklepu szukac czegoś innego. Kupiłam coś z HIPPA ale kwestia czy on to polubi- zaraz muszę to rozrobic i sprawdzic. Tu jest z mlekiem problem bo one długo karmią a od 4 miesiąca dają coś ala kasza tyle ze to jest normalnie z kukurydzy albo pełnozbożowe- do wyboru- no i to się rozrabia z wodą. Nie jest to gęste ale z mlekiem nie ma nic wspólnego
reklama
Pewnie wszystkie mamusie juz znaja, a wszystkie dzieciaczki juz jadly... ale ja wlasnie wczoraj odkrylam w sklepie DANONKI MEGA, dzisiaj je przetestowalam na Matisku... i dziala
Problem z normalnym danonkiem byl taki, ze byl za maly - zawsze musialy byc dwa... A tu, prosze, jeden kubeczek i dziecko zadowolone Polecam.
W opakowaniu 4 po 80g, dwa rodzaje smakowe: truskawka i wanilia / banan, drugie brzoskwinia i gruszka / jagoda - mniam
Problem z normalnym danonkiem byl taki, ze byl za maly - zawsze musialy byc dwa... A tu, prosze, jeden kubeczek i dziecko zadowolone Polecam.
W opakowaniu 4 po 80g, dwa rodzaje smakowe: truskawka i wanilia / banan, drugie brzoskwinia i gruszka / jagoda - mniam
Danonki znamy ale niestety u nas po danonkach była zielona kupka...z tym że już dawno więc musimy za jakiś czas powtórzyć próbę. Mój chętnie wcina jogurty jogobelli i bakomy - wszystkie jak leci
Mikuś - a ty jedz żebyś ciałka nabierał fajny ten deserek wygląda - muszę u nas poszukać
Mikuś - a ty jedz żebyś ciałka nabierał fajny ten deserek wygląda - muszę u nas poszukać
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Sandra juz od dawna wcina danonki i potrafi zjeść trzy na raz Wogóle to z niej głodomorek jest rano kaszka a potem właśnie danonek lub zamiennie kaszka łyżeczką na drugie śniadanko jabłko z bananem później je razem z nami obiad tzn podziubie a potem za 2 godzinki potrafi jeszcze słoiczek z gerbera wciąć, podwieczorek to bananek i na kolacje kasza w butli.
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Rzadko tu zagladam ( praktycznie wogóle ) bo moja Zośka to straszny nie jadek :sick::sick:.
Je jak wróbelek a do tego bez większej chęci i radości ............
Tylko po kim to ona ma ( bo po rodzicach napewno nie ;-))
Je jak wróbelek a do tego bez większej chęci i radości ............
Tylko po kim to ona ma ( bo po rodzicach napewno nie ;-))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A Wojtkowi danonki nie smakujatak jak i mamusi zreszta bo są za słodkie wolimy Danio albo inne serki:-);-)
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A Olka je jak smok, a dalej waży jak pchełka. Od kilku tygodni się zbuntowała - nie chce jeść słoiczków, więc zupełnie przestałam się przejmować i little monster je to co my. Jak my mamy grochówkę na boczku, to Ola je grochówkę na boczku. I jeszcze wędzone żeberka z zupy obgryza I czosnkową z grzankami i tartym serem nie pogardzi, i żurkiem. Je dokładnie to, co my. Muszę przyznać, że to wygodne
A mieszanki chyba jej nie będę dawać, bo ostatnio przypięła sie do mojego kubka z kakao za Łaciatym i wypiła cały, a nic jej nie było, więc chyba też z nami będzie piła kartonowe, jak już jej cyca ukradnę...
Ja się tylko zastanawiam, gdzie się te wszystkie ogromne porcje mieszczą w tym małym 7,5 kilogramowym ciałku
A mieszanki chyba jej nie będę dawać, bo ostatnio przypięła sie do mojego kubka z kakao za Łaciatym i wypiła cały, a nic jej nie było, więc chyba też z nami będzie piła kartonowe, jak już jej cyca ukradnę...
Ja się tylko zastanawiam, gdzie się te wszystkie ogromne porcje mieszczą w tym małym 7,5 kilogramowym ciałku
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
KasiuDe my też wcianamy Bakusie, ale Otylka woli waniliowy lub truskawkowy, biszkoptowy tez zje, ale widzę, ze mniej jej smakuje. Wcinamy tez wszelkie serki waniliowe Danio, Hugo, Danonki, Fantazje i kaszki Smakija Chyba nie ma dnia, aby czegoś z w/w nie zjadła.
Podziel się: