reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Pati, naprawdę Ci się nie dziwię. I bardzo podziwiam dziewczyny, które tak jak Ty sobie radzą. Ja mam wielką pomoc ze strony Rodziców, a jak czasem zostaję dłużej z Mikusiem sama (bo męża akurat nie ma), to wtedy ogromnie doceniam tą pomoc. Zwłaszcza teraz trzeba mieć oczy naokoło głowy, być w pełnej gotowości bojowej...
Czasem trzeba oderwać się, odsapnąć...

Pati, trzymaj się dziewczyno. Jesteś bardzo dzielna!!!

reklama
Pati, naprawdę Ci się nie dziwię. I bardzo podziwiam dziewczyny, które tak jak Ty sobie radzą. Ja mam wielką pomoc ze strony Rodziców, a jak czasem zostaję dłużej z Mikusiem sama (bo męża akurat nie ma), to wtedy ogromnie doceniam tą pomoc. Zwłaszcza teraz trzeba mieć oczy naokoło głowy, być w pełnej gotowości bojowej...
Czasem trzeba oderwać się, odsapnąć...

Pati, trzymaj się dziewczyno. Jesteś bardzo dzielna!!!

Ja mam dokładnie tak, jak Kasia i tez Cię Pati podziwiam!!! że już nie wspomnę o samotnych matkach - tego w ogóle sobie nie wyobrażam....
To normalne że potrzebujesz czasem odsapnąć i mieć czas tylko dla siebie!!!

Noemi, nawet nie wiesz, jaką masz dzielną mamusię, że tak dba o Ciebie i się Tobą cały czas opiekuje. Daj jej więc troszkę odpocząć. :-)
Pati, będzie dobrze! Masz tu wsparcie ciotek BB!:tak::tak::tak:

Pati będzie dobrze- takie dołki zdarzają się nam wszystkim, i masz rację robotami nie jestesmy i mamy prawo być zmęczone.

Pati, damy radę:-) Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo ja mam podobnie - też nie mam z kim zostawić Małego, a mąż niestety dużo pracuje, więc nawet na niego nie zawsze mogę liczyć...Chociaż jak już jest w domu, to naprawdę mnie odciąża przy Marcinku. Ale jak słusznie zauważyłaś, nie jesteśmy robocopami:-) Czasem trzeba to wszystko odreagować, żeby nabrać sił na kolejne dni... I nie ma się czego wstydzić ani czym martwić - organizm wie, kiedy potrzebuje odpoczynku.

A wracając do tematu jedzonka - schodziłam całe miasto w poszukiwaniu Bielucha, a jak go już znalazłam, to okazało się, że Marcinkowi nie smakuje:baffled: Chyba posmakował już za dużo różnych smaków i teraz woli takie bardziej
zdecydowane...

Asia, no przykro mi bardzo z powodu duszka bieluszka :-( Po prostu Twoje dziecie to indywidualista! Nie bedzie jadl tego, co wszyscy :-D

reklama
Nooo to nadrabiaj Laska predziutko nieobecnosc na BB :-D :-D :-D
Ps. Serio - ciesze sie, ze juz lepiej. Pamietaj zawsze, ze masz nas i nie jestes sama!!!!! :-D (jak ja zaluje, ze Was nie mialam przez pierwsze pare miesiecy zycia Mateusza, jak siedzialam z nim kompletnie sama calymi dniami........)

Do góry