reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
I my musimy spróbować bielucha.
Martusia właśnie wcina chrupaczki bobovity :-) jak pierwszy raz jadła w sobotę to co chwilę się krztusiła, ale dziś już idzie jej bardzo dobrze, chyba następnym razem spróbujemy zwykłe herbatniki. Tylko uświniła się okropnie, bo mamusia w swojej naiwności nie założyła śliniaczka :-D

No i znalazłam Bielucha - pojawił się w sklepie, w którym codziennie robię zakupy:-) Jutro Marcinek dostanie go na śniadanko, zobaczymy, czy mu posmakuje...

Dziekuej ciociu Heatherko!!!! Dzis ogorkowej nie bedzie...Mam deresje normalnie dzis...Poryczalam sie i moj Adam wzial sobie dzis wolne i zabral mala z domu...Poprostu juz nie daje rady...Dzis u malej bylam juz nawet nei wiem ile razy...Az mnie glowa rozbolala juz w nocy od tego zasypiania na 5 min...Mam dola...Nie mam komu dac nawet na godzine malej...:-(
Zaraz ide sie polozyc....

Ej, Pati - trzymaj sie, dziewczynko!! Odpocznij sobie i od razu bedzie lepiej, zobaczysz! Wysylam Ci tysiace dobrych fluidkow i mam nadzieje, ze dolek szybko minie. Sciskam optymistycznie!

Dzieki Heatherek-powiem Ci ze zaraz mi lepeij jak zupelnie sama zostalam...Lyknelam ibuproma zeby glowa prezstala bolec,nawet slonko zaczelo pieknie swiecic...Kurna nie jestem robokopem:no::eek:

reklama
Syla az mi skrzydel dodaje jak slysze tak mile slowa ze ktos chociaz odrobine mnie podziwia...Co tu duzo gadac -staram sie byc silna i za duzo nie nazekac bo ludzi inne tragedia spotykaja...Ale czasami nie idzie-cos puszcza i sie rozklejam...A wtedy chce byc przytulona jak mala dziewczynka...

Dzis to normalnie jak male dziecko sie rozbeczalam...Moj Adam musial sie chyba az wystraszyc ta sytuacja skoro bez gadania stwierdzil ze bierze mala i robi se wolne...:eek:

Kucze o jedzenieu mialo byc:eek:

Do góry