reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Oj baby baby czas spać;-) ide sie przytulić do mężyka:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja tez....
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dziewczyny, to ja też podałam swoje gg, bo faktycznie jakby co, to żadnego kontaktu bym nie miała... Ja zawsze jestem niewidoczna, ale w razie potrzeby możecie pisać:-)
A co do Bielucha - no cóż, nie będę ubolewać nad tym, że Marcinek go nie chce, bo je dużo innych serków i jogurtów, więc na brak nabiału w jego diecie nie narzekam:-) Ostatnio znalazłam taki jogurt dla dzieci "Miami" o smaku waniliowym - Marcinek bardzo go lubi.
A co do Bielucha - no cóż, nie będę ubolewać nad tym, że Marcinek go nie chce, bo je dużo innych serków i jogurtów, więc na brak nabiału w jego diecie nie narzekam:-) Ostatnio znalazłam taki jogurt dla dzieci "Miami" o smaku waniliowym - Marcinek bardzo go lubi.
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja też zwykle jestem niewidoczna- ale zawsze odpisuję :-) no chyba, że pisze koleżanka, przed którą się ukrywam... ale Was to przecież nie dotyczy, bo z Wami lubię pisać :-)
patrycja24berlin
U mnie dzis w koncu ogorkowa :-) Ale pycha wyszla-normalnie zajebista kucharka jestem no
Wojciaszkowi Bieluch bardzo podpasował. Dziś zjadł też pół banana. Ale nie w całości, tylko w kawałku i "radź sobie sam". Poradził sobie bardzo dobrze.
Wracając do kwestii kontaktów: ja nie używam wcale gg - jakoś nie mam w zwyczaju. Ale co Wy na to, żeby na naszym zastrzeżonym wątku "poznajmy się..." wymienić się mailami, tak na wszelki wypadek? Potem sobie gdzieś na kompa skopiować i nie ma szans na przerwanie łączności.:-)
Co Wy na to?
Wracając do kwestii kontaktów: ja nie używam wcale gg - jakoś nie mam w zwyczaju. Ale co Wy na to, żeby na naszym zastrzeżonym wątku "poznajmy się..." wymienić się mailami, tak na wszelki wypadek? Potem sobie gdzieś na kompa skopiować i nie ma szans na przerwanie łączności.:-)
Co Wy na to?
patrycja24berlin
Kasia i nawet wcale bardzo sie nie stram
reklama
TAK! TAK! TAK!U mnie dzis w koncu ogorkowa :-) Ale pycha wyszla-normalnie zajebista kucharka jestem no
Podziel się: