reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

cos dla mamy :)

a ja sie teraz zastanawiam nad wyjazdem bo Macio zaczał zabkowanie i jest bardzo w nie sosie no i temperaturka a jade sama z kolezanke wiec nie wiem czy dam rade

reklama
My niestety nie pojedziemy nigdzie.Leczenie moje pochłonęło zbyt dużo i teraz musimy oszczdzać.O morzu mażę i łezka w oku mi się kręci jak slyszę że ten czy tamten jedzie.

ja to bym sobie pojechała ale w gory ;D mam dosc morza
ale tez moge tylko pomarzyc bo musiała bym jechac sama z dzieckiem a to nie wchodzi w gre bo muj maz najwiecej pracy ma w lato :p

dziewczyny,skoro wybieracie sie nad morze,moze by tak zorganizowac jakies spotkanko?? :) a tak przy okazji-zaliczylam ta nieszczesna fizyke ;D

fajnie by było, ale u nas jest tak że jak akurat mój mąz będzie miał mało pracy to pojedziemy (jesli wogóle pojedziemy, bo własnie przyszedł rachunek za prąd :( :( :( ), więc w moim przypadku termin będzei do końca niewiadomy :(

estenskar gratuluję zaliczenia :) Dobrze rozumiem, że teraz do września masz trochę spokoju?

Pycha u nas też ostanio rachunki negatywnie wpływają na nasze humory i plany ;) Ale na pewno się Wam uda, do końca wakacji jeszcze 2 miesiące :)

dziekuje bardzo ;D empolan niestety poprawki beda mi sie ciagnac do poczatku wrzesnia :mad: takze dopiero we wrzesniu troche odetchne :( teraz jade do rodzicow,bo Filip musial niestety u nich zostac :( ale za to sobie troche odpoczniemy i nawdychamy sie zdrowego powietzra ;D

reklama
A ja chyba sie pozegnałam z wyjazdem, bo mały goraczkuje i ida mu zeby a jest taki płaczliwy ze hej....i jak mu nie przejdzie do pon - wt to siedze w domu bo wyjazd z takim dzieckiem to nic przyjemnego :mad:

Do góry