reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś dla biustów :)

Ja ze stanikami mam taki problem, że po karmieniu mam jedną pierś większą a drugą mniejszą. Jak w jednej miseczce ładnie leży to druga za duża. No i jak dobrać dobrze biustonosz :eek: tak chyba do miseczki d to można znaleźć jeszcze takie z "gąbeczkami" wsuwanymi w miseczkę, a jakie są sposoby na wyrównanie piersi przy miseczce f-g:confused:

biustonosz dobierasz zawsze do tej większej piersi, jeśli asymetria jest widoczna to dajesz wkładkę do jednej miseczki (czasami nawet i dwie).
Pamiętaj, że asymetrię ma większość kobiet na tym świecie i nie jesteś w tym odosobniona :) ja też mam asymetrię, w jednych stanikach ją widać, a w innych nie.

reklama
ja to zawsze mam problem z doborem stanika i zawsze biore ten z najmniejszymi miseczkami!
Nawet jak karmiłam piersia to sie strasznie męczyłam bo tak małe piersi:-D:-D a co dopiero stanik!

te co mam wydaja misie dobre i wygodne a z tego co liczyłam na tej stronie to wyszło mi 70F :szok: wiec chyba cos nie tak:eek:

paaulisia20 - ale jak będziesz kiedyś na zakupach, to skocz do jakiegoś sklepu z bielizną i przymierz z ciekawości :)
Dalsza literka alfabetu nie oznacza wcale większej miseczki! :) Przymierz sobie e i f :) i zobaczysz różnicę

aneta ja się zawiodłam na Samancie, mają strasznie rozciągliwe staniki. W akcie desperacji kupiłam raz u nich F70, co z tego, że miski dobre, jak obwód mogę dać za plecy i dociągnąć tak, żeby zapiąć się z przodu :) pierwszy raz spotykam się z tym, żeby stanik o obwodzie 70 dał się rozciągnąć do ponad 100 cm!!!!
Larkoo - nie wszystkie modele od nich takie sa.....ja jak mierze to widze roznice i tych rozciagliwych nie kupuje....te co mam nawet przez dlugi czas trzymaja dobrze :tak:

Martussa82 ten link od ciebie się nie otwiera.
Ja wam powiem,że tez mam jedna pierś większą od drugiej.Przed ciążą miałam 70 DD,w ciąży 75E-F po ciąży zmalały do 70B,a teraz znowu wróciły do 70 D czy E jak wskazuje przelicznik na stronie.

reklama
Teraz i mnie się otworzyła:-p
Szkoda ,że tylko tam są te przymiarki,a nie w różnych miastach Polski.I ,że te biusty jak już są maja takie ceny:szok::szok::szok:
:-(

Do góry