reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Olla ale ja tego zrozumiec nie moge ze mam placic 3 razy tyle za motor z 1999 jak on ma w garazu nowke. Nie wiem czy ja taka tepa jestem czy co ale dla mnie to smiech! Ja w zyciu bym nie wymienila nowego na strare i jeszcze placila podrojnie. Kurcze to tak jakby miec nowego Forda w garazu z calym wypasem i zamienic na 8 letni Bmw tylko dlatego ze sie nazywa Bmw. Ja w zyciu bym tego nie zrobila...

reklama
No ja tez nie kumam ...przeciez to 8 letni motor...prawie zlom!!!
Ciezko mi radzic...nie chcialabym zeby z powodu moich slow mialo sie wam cos popsuc...

Olla nic sie nie martw, nic nie popsujesz:-D Juz jest tak nieciekawie ze gorzec byc nie moze.... a moj maz polskiego nie zna wiec nic nie przeczyta chocby tu byl:szok::-D

monia pisz ile wlezie, czasem pomaga. ja trułam non stop bardzo dobremu koledze (wręcz przyjacielowi), który cierpliwie słuchał i za to go podziwiam. na dodatek jak mielismy totalny kryzys i mało co się nie rozeszliśmy, podsunął mi do przeczytania "alchemika":tak: lektura poskutkowała, zaczęłam myśleć i coś pomogło. wiadomo, że to nie wystarczy, ale zawsze to jakaś pomoc ze str przyjaciela.
faceci są skonstruowani zupełnie inaczej i nic już na to nie poradzimy:no: a ich myślenia nigdy nie pojmiemy, nowe zamienić na stare to dla mnie szczyt głupoty, ale cóż, niektórzy myślą trochę inaczej
my np wczoraj pożarliśmy się o głupią klamkę w drziach wejściowych:szok: bo mamy gałkę, a ja chciałam zwykłą... też powód, co nie???:szok:

Olla nic sie nie martw, nic nie popsujesz:-D Juz jest tak nieciekawie ze gorzec byc nie moze.... a moj maz polskiego nie zna wiec nic nie przeczyta chocby tu byl:szok::-D
czyli jeszcze dochodzi mentalność... moja mama żyje z Niemcem i wiem, jak to jest... zupełnie inne podejście do różnych spraw:szok: tzn wiadomo, żę każdy człowiek podchodzi inaczej do tej samej sprawy, ale niestety dwie różne narodowości zawsze będą miały jakieś zgrzyty (tak mi się przynajmniej zdaje)

oj kochasek swieta racja z tymi narodowosciami i inna mentalnoscia! Mogla bym sie na ten temat wywodzic a wywodzic:szok:

oj kochasek swieta racja z tymi narodowosciami i inna mentalnoscia! Mogla bym sie na ten temat wywodzic a wywodzic:szok:
no i dzięki temu, że 1. inna płeć, 2. inna narodowość (więc i inna kultura) jest tak a nie inaczej:baffled:
głowa do góry, jakoś się poukłada. nie mówię, że dziś czy jutro, chociaż życzę z całego serca, ale wierzę, że w końcu będzie dobrze, a na emeryturze będziecie się z tego motoru śmiać;-)

i dzięki za zrozumienie:tak: mój mąż stwierdził, że jak założymy normalną, to każdy będzie mógł wejść:szok: tak jakby ludzie nie mieli zwykłych klamek w domu
bo ja nie wyobrażam sobie, żeby nasz brzdąc biegał z kluczem na szyi, albo żebym co chwilę musiała otwierać drzwi, bo będzie biegał w tą i z powrotem... wiadomo, że teraz jeszcze maluszek nie będzie sam chodził, ale jak juz robić to konkretnie:dry:

reklama
Monia jak macie kase to niech sobie kupi ten piprzony motor!
Dla mnie glupota totalna i w zyciu bym sie nie zgodzila,w zyciu !!!Ale jesli jestescie zamozni i nie odczujesz tego to machnela bym na to reka...chociaz z drugiej strony to by mnie chyba na pol rozwalilo ze zlosci ze tak bez sensu kase wydaje...niech ma i niech sie cieszy ale musi wiedziec ze nie popierasz tego i ze nie jestes szczesliwa.

Ale widze po moim wujku (zamozny czlowiek) ze on nie kalkuluje tak jak ja...on taka zamiane uznal by za korzystna...w innnych kategoriach rozpatruje pewne sprawy...

Monia nie wiem ,cholera...ale sie przejelam ta cala sytuacja...faceci to zawsze maja jakies cudowne pomysly...niech ich dupa!

Do góry