Olla ale ja tego zrozumiec nie moge ze mam placic 3 razy tyle za motor z 1999 jak on ma w garazu nowke. Nie wiem czy ja taka tepa jestem czy co ale dla mnie to smiech! Ja w zyciu bym nie wymienila nowego na strare i jeszcze placila podrojnie. Kurcze to tak jakby miec nowego Forda w garazu z calym wypasem i zamienic na 8 letni Bmw tylko dlatego ze sie nazywa Bmw. Ja w zyciu bym tego nie zrobila...
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
monia pisz ile wlezie, czasem pomaga. ja trułam non stop bardzo dobremu koledze (wręcz przyjacielowi), który cierpliwie słuchał i za to go podziwiam. na dodatek jak mielismy totalny kryzys i mało co się nie rozeszliśmy, podsunął mi do przeczytania "alchemika"
lektura poskutkowała, zaczęłam myśleć i coś pomogło. wiadomo, że to nie wystarczy, ale zawsze to jakaś pomoc ze str przyjaciela.
faceci są skonstruowani zupełnie inaczej i nic już na to nie poradzimy
a ich myślenia nigdy nie pojmiemy, nowe zamienić na stare to dla mnie szczyt głupoty, ale cóż, niektórzy myślą trochę inaczej
my np wczoraj pożarliśmy się o głupią klamkę w drziach wejściowych
bo mamy gałkę, a ja chciałam zwykłą... też powód, co nie???

faceci są skonstruowani zupełnie inaczej i nic już na to nie poradzimy

my np wczoraj pożarliśmy się o głupią klamkę w drziach wejściowych

kachasek
czyli jeszcze dochodzi mentalność... moja mama żyje z Niemcem i wiem, jak to jest... zupełnie inne podejście do różnych sprawOlla nic sie nie martw, nic nie popsujeszJuz jest tak nieciekawie ze gorzec byc nie moze.... a moj maz polskiego nie zna wiec nic nie przeczyta chocby tu byl
![]()

kachasek
no i dzięki temu, że 1. inna płeć, 2. inna narodowość (więc i inna kultura) jest tak a nie inaczejoj kochasek swieta racja z tymi narodowosciami i inna mentalnoscia! Mogla bym sie na ten temat wywodzic a wywodzic![]()

głowa do góry, jakoś się poukłada. nie mówię, że dziś czy jutro, chociaż życzę z całego serca, ale wierzę, że w końcu będzie dobrze, a na emeryturze będziecie się z tego motoru śmiać;-)
kachasek
i dzięki za zrozumienie
mój mąż stwierdził, że jak założymy normalną, to każdy będzie mógł wejść
tak jakby ludzie nie mieli zwykłych klamek w domu
bo ja nie wyobrażam sobie, żeby nasz brzdąc biegał z kluczem na szyi, albo żebym co chwilę musiała otwierać drzwi, bo będzie biegał w tą i z powrotem... wiadomo, że teraz jeszcze maluszek nie będzie sam chodził, ale jak juz robić to konkretnie

bo ja nie wyobrażam sobie, żeby nasz brzdąc biegał z kluczem na szyi, albo żebym co chwilę musiała otwierać drzwi, bo będzie biegał w tą i z powrotem... wiadomo, że teraz jeszcze maluszek nie będzie sam chodził, ale jak juz robić to konkretnie

reklama
Olla
Melowa mamusia:)
Monia jak macie kase to niech sobie kupi ten piprzony motor!
Dla mnie glupota totalna i w zyciu bym sie nie zgodzila,w zyciu !!!Ale jesli jestescie zamozni i nie odczujesz tego to machnela bym na to reka...chociaz z drugiej strony to by mnie chyba na pol rozwalilo ze zlosci ze tak bez sensu kase wydaje...niech ma i niech sie cieszy ale musi wiedziec ze nie popierasz tego i ze nie jestes szczesliwa.
Ale widze po moim wujku (zamozny czlowiek) ze on nie kalkuluje tak jak ja...on taka zamiane uznal by za korzystna...w innnych kategoriach rozpatruje pewne sprawy...
Monia nie wiem ,cholera...ale sie przejelam ta cala sytuacja...faceci to zawsze maja jakies cudowne pomysly...niech ich dupa!
Dla mnie glupota totalna i w zyciu bym sie nie zgodzila,w zyciu !!!Ale jesli jestescie zamozni i nie odczujesz tego to machnela bym na to reka...chociaz z drugiej strony to by mnie chyba na pol rozwalilo ze zlosci ze tak bez sensu kase wydaje...niech ma i niech sie cieszy ale musi wiedziec ze nie popierasz tego i ze nie jestes szczesliwa.
Ale widze po moim wujku (zamozny czlowiek) ze on nie kalkuluje tak jak ja...on taka zamiane uznal by za korzystna...w innnych kategoriach rozpatruje pewne sprawy...
Monia nie wiem ,cholera...ale sie przejelam ta cala sytuacja...faceci to zawsze maja jakies cudowne pomysly...niech ich dupa!
Podziel się: