reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ola, standardowy zestaw 3 nos-spy , amol, kr.miętowe i po 2 godzi. puszcza:tak:
koniecznie zrób się na bóstwo;-)

wałsnie widziałam fragment program- idealna niania....jedna karmiła dzieci w trakcie obiadu nutellą i fasolką szparagową a druga zamknęła dziecko w ciemnej spiżarni:szok::no:

aga to faktycznie idealna niania...

a ja sie pochwale... dostalam dzis z sadu pismo ze sedzina odrzucila apelacje od wyroku, i dawca ma aliemnty takiej jakie mu zasadzila:-D:-D

poza tym jutro ostatni dzien w pracy

Martitka spoźnione sto lat dla Solenizanta
Ola jak ostatni dzien pracy, super,ze odrzucili apelacje

a ja po pracy maly maraton- internista/rtg zebow/weterynarz
teraz musze troche odpoczoc
co do rtg to musialam zaplacic,bo za darmo jest od ortodonty,a nie dentysty i tylko raz do 13 roku za caly czas leczenia:szok:
a z tego co widze i umiem odczytac ze zdjecia,na szczescie mloda ma zeba,ale mu sie nie spieszy
wolalam zaplacic 40 zl,do nie wiadomo ile bym czekala od ortodonty
a kolezanki synowi jedynka nie chciala wyjsc,bo mial trzecia dodatkowa i rosla do gory blokojac zabek do dołu

widze,ze dziewczny wybyliscie na Andrzejki :-D

witam dziękuję za życzenia zdrówka ... powoli idzie ku dobremu choć chodzenie do pracy z chorobą to chore :-D:-D:-D:-D a mały już zwymiotował od tych syropów :zawstydzona/y:
martttika STO LAT dla twojego słonka... leci czas
olllai jak ostatni dzień w pracy? mne dołuje nadchodząca wizja bezrobocia, choć ja to co miesiąc bardziej myślę czy zapłaci to choć jednym przestanę się martwić
:-p
aga a jak tam u Ciebie w pracy zadomowiłaś się?

mozi, no to sobie pobiegałaś:tak:
bożesz, te durne przepisy:baffled: ale najważniejsze,że ząb jest:tak:

jaimis, spokojnie się zadomowiłam i myślę już żeby się jak najszybciej stamtąd zwinąć, bo dojazd to jedna wielka makabra:no:
a co z Twoją pracą? wiadomo już coś?

ola i jak zakończyłaś pracę:confused:

Młoda coś podłapała , w nocy wymiotowała:-(, ale rano już było ok i poszła do przedszkola:tak:
a jutro idziemy do przedszkola na zabawę mikołajkową:-D

widzę, że wszędzie choróbska i wirusy atakują :-(
ja na szczęście już lepiej, myślałam, że podkóruję się w tym tygodniu, bo zapowiadalo sie do czwartku wolne, ale w ostatniej chwili zmienili grafik, na szczęście w końcu sobota wolna:-) Tyle roboty, że nie wiem za co się złapać:rofl2:

dziewczyny dzieki za życzenia urodzinowe :-)
tatus prezent kupił, taki bujak-motor policyjny. Zabawka może i fajna, ale tak głośna, że mały sie jej boi:szok: Z resztą sama już nie raz sie jej wystraszyłam jak mi jakieś syreny zawyją nagle:-p
olla no to gratuluję rozsądnych sędziów! Cieszę się razem z Tobą :-)

aga1108 ahhh szkoda słów z tą moją pracą... a jutro balanga ;-) może jakiś fajny mikołaj wpadnie ci w oczy...
martttika a niedługo spodoba się głośna zabawka ja osobiście małemu kupiłam zebrę co na niej się skacze i bał się na początku a teraz sama myślę że sobie zrobiłam pod górkę bo nieraz tak szaleje że nic nie słychać :-D:-D:-D a twój może zostanie policjantem... albo agentem ;-)

jaimis, impreza mikołajkowa był dziś:-D wór z prezentami był tak wielki,że nie mógł się zmieścić w drzwiach:szok::-D:-D
haha...mikołaj to nie ten przedział wiekowy, ale za to można było podziwiać hokeistów zagłębia sosnowiec, robili pokaz strojów hokejowych:tak:

reklama
dzien dobry...

a ostatni dzien w pracy jakis taki zwyczajny... w sumie jutro sie dowiem co dalej urzad wymysli...

martttika moja tez sie bala kiedys glosnych zabawek, placzacych lalek... pozniej przeszlo.

aga nic nie mowilas wczesniej o hokeistach... wszystkie bysmy zjechaly....

Do góry