reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Aga niezła podróż :-D:szok:mały bosze czas na własne kółka
a my się pochorowaliśmy mały zagilony i zakaszlony a na leki wydałam tyle co na jego kurtkę dziadowałam :-(

melduje sie na sekunde :tak:

aga ale podroz mialyscie... masakra.. dobrze ze pogoda dopisala....

oliwka spia ja mam wkoncu czas odpoczac po ciezkim dniu.

jaimis zdrowka dla malego

jamis zdrówka dla małego! mnie też cos trzyma od dłuższego czasu i nawet nie mam jak wyzdrowieć, bo przecież na L4 nie pójdę, bo premię zabiorą, a wolnego to mam tyle co kot napłakał. Ale juz niedługo :)

Mój pysiek w sobote miał urodziny, w niedzielę był tort. Przyjechał chrzestny z rodziną i jeszcze druga moja ciotka. Dziadków drugich nie było, bo pracują, a ojciec zapił i dopiero wieczorem się zjawił. jednym słowem olewka... Nie za bardzo dałam rade coś szykować więc chyba w ten weekend zrobie mu porządnego torta i postawię świeczkę, zeby chociaż do zdjęcia było :p

martttika spoznione zyczenia dla malego, wszystkiego naj naj...
jejku jak to zlecialo...

widze ze tatus jak kazdy inny... masarka.... dobilabym ich naprawde...

ja dzis zlozylam wniosek na fundusz:tak::tak:

ja to mam ojca mlodej i drugich dziadkow dosyc... a reszta byla nie tutaj...

cześć

Marttitka, sto lat dla solenizanta:-)
a "tatuś" przyniósł chociaż jakiś prezent czy po pijaku zapomniał:confused:

Ola, wolne dzisiaj:confused: i co dalej z Twoją pracą:confused:

ja się wzięłam za mycie okien, trzeba wykorzystać pogodę, bo później nie wiadomo jak będzie a od niedzieli znowu jesteśmy na gościnnych występach:tak:

aga ostatni dzien wolny,wkoncu nie odpuszcze tego co mi sie zalezy, do paitku mam sie dowiedziec co dalej, dzis bylam paniz up przepomniec ze miala tam dzwonic...

ja okna osttanio wszystkie umylam... nudzi mi sie

reklama
Do góry