reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

daisyy witanko najważniejsze to zamkną za sobą pewien rozdział swojego życia ... i myśleć o sobie pozytywne i patrzyć w przyszłość :tak: szkoda że małżeństwo skończyło miało być pięknei... ahh
Aga hhmmm zawsze czymś go można zająć żeby nie robł psychoanalizy :-D:-D:-D
a ja się dziś dowiedziałam że firma do zamknięcia to nawet nie wiem czy do grudnia będę pracować...

reklama
daisyyy eee zaraz nie zaufasz, wiesz najlepiej chwilę sobie wszystko na nowo poukładać, pozmieniać priorytety i nie rozpamiętywać, nie wracać myślami, my kobiety to niestety lubimy :-p masz dziecko ono potrzebuje pewną siebie zadowoloną mamę :-)

Witam no nie łatwo mi jest ;( jestem sama od lutego i sama wychowuje coreczke... mam juz alimenty. Jestem w trakcie rozwodu.

hej Daisyy,witaj wsrod nas, w grupie zawsze raźniej,
a jakim wieku masz corce??pracujesz??

a my w domku, mloda konczy lekcje
bylismy dzis razem u dentystym, mlodej zrobila 6,bo jej jeszcze nie do konca wyszlo i juz sie psuje:-(,a mi lapisowanie, 140 zl nie moje:sorry:
dostalam jeszcze na zdjecie panoramiczne,bo w lipcu jej wypadly dwie dwojki,jedna na dole i jedna na gorze, na dole dawno wyszla nowa,a na gorze nie widac zeba dalej, dala skierowanie i mamy isc w pt chyba, 12 grudnia na wizyte mamy, to cos bede wiedziec,czy przy okazji jeszcze do ortodonty nie bedziemy musieli isc
jak sie juz pojdzie do jednego lekarza, to sie wynajdzie wiecej, musze jeszcze isc do pediatry o poprawienie daty na skierowaniu do rehabilitacji bo juz miesiac minol,a znalazlam przychodnie co ma termin w tym roku,a nie na nastepny rok, tam wazne sa skierowania nawet wydane w sierpniu,bo jak miejsc nie maja,to w grudniu beda nawet na te sierpniowe skierowania zapisywac na nowy rok,a w tej przychodni na łąkowej tylko skierowanie ma byc wazne i wizyta jeszcze wtym roku
dziecko drugi rok do sszkoly,a juz wady postawy sie lekkiej nabawilo, nie dziwota jak tornister taki ciezki
sam tornister na z zajeciami z pania jutro-bez angielskiego czy religii,bo tego nie ma, bez wody do picia, worka z butami to ponad 2 kg, a jeszcze nie spakowalam do reklamowki rzeczy na basen

uff, młoda nareszcie padła po awanturze,że jej się spać nie chce:baffled:
w sobotę wracamy do domciu:-)

mozi, to cud,że jakaś przychodnia ma jeszcxze terminy na ten rok:tak:; moja kuzynka we wrześniu ważyła tornister syna, który chodzi do 4 klasy....wazył ledwie...8kg:szok::no: i jak dziecko ma mieć prosty kręgosłup:no::no:

jaimis, to fatalnie:-(, a to już przesądzona sprawa z tym zamknięciem:confused:

Aga tez nie wiem czemu tak pusto??
ja jeszcze zważe tormister mlodej kiedy bedzie miala i religie i angielski jeszcze

a ja mam godzine na oragniecie mieszkania,kuchnia- gary umyc i sniadanie,lazienka-pralka,bo za godzine musze wyjsc po buty po reklamacji odebrac,musze sprawdzic czy mamy wszystko na pelerynke na poniedzialek i po 13 bedziemy zbierac sie do znajomych z mloda
jejku jeszcze mloda cos lekcji musi odrobic,co nie skonczyla wczoraj

hej,a dzis dzien lenniwie, rano ksiazka i kosciol, teraz weszlam na bb czy cos slychac, trzeba zabrac sie za pelerynke na jutrzejsze przedstawienie,a wieczorem pewnie dalej ksiazka :)
wczoraj bylam u przyjaciolki z drugiej strony miasta, bez przesiadek,ale za to godzina jazdy, polowa drogi do zakopca

reklama
hej

my już w domu, dotarłyśmy wczoraj pod wieczór po 5 godzinnej jeździe:baffled:
jechałysmy pksem, autobusem miejskim i 2 pociągami:no:
młoda pierwszy raz w życiu jechała pociągiem a ja pierwszy raz po kilkkunastoletniej przerwie:-D

mozi a co to za przedstawienie:confused:

Do góry