Witam no nie łatwo mi jest ;( jestem sama od lutego i sama wychowuje coreczke... mam juz alimenty. Jestem w trakcie rozwodu.
hej Daisyy,witaj wsrod nas, w grupie zawsze raźniej,
a jakim wieku masz corce??pracujesz??
a my w domku, mloda konczy lekcje
bylismy dzis razem u dentystym, mlodej zrobila 6,bo jej jeszcze nie do konca wyszlo i juz sie psuje:-(,a mi lapisowanie, 140 zl nie moje
dostalam jeszcze na zdjecie panoramiczne,bo w lipcu jej wypadly dwie dwojki,jedna na dole i jedna na gorze, na dole dawno wyszla nowa,a na gorze nie widac zeba dalej, dala skierowanie i mamy isc w pt chyba, 12 grudnia na wizyte mamy, to cos bede wiedziec,czy przy okazji jeszcze do ortodonty nie bedziemy musieli isc
jak sie juz pojdzie do jednego lekarza, to sie wynajdzie wiecej, musze jeszcze isc do pediatry o poprawienie daty na skierowaniu do rehabilitacji bo juz miesiac minol,a znalazlam przychodnie co ma termin w tym roku,a nie na nastepny rok, tam wazne sa skierowania nawet wydane w sierpniu,bo jak miejsc nie maja,to w grudniu beda nawet na te sierpniowe skierowania zapisywac na nowy rok,a w tej przychodni na łąkowej tylko skierowanie ma byc wazne i wizyta jeszcze wtym roku
dziecko drugi rok do sszkoly,a juz wady postawy sie lekkiej nabawilo, nie dziwota jak tornister taki ciezki
sam tornister na z zajeciami z pania jutro-bez angielskiego czy religii,bo tego nie ma, bez wody do picia, worka z butami to ponad 2 kg, a jeszcze nie spakowalam do reklamowki rzeczy na basen