reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć

Marttitka, Bastet ma rację poprostu traktuj "dawcę" jak zło konieczne, które się poprostu toleruje:dry: ja po roku czasu nadal jak ex ma przyjść do młodej się denerwuję i jest to nie zalezne ode mnie i liczę czas kiedy zamknie za sobą drzwi:-D
teraz miałam 3 m-c spokoju, ciekawe kiedy sobie przypomni o dziecku:confused::baffled:

Jaimis, ups, toś się doprawiła:baffled:, też pomyslałam o czeskim dodatku:cool2: i jak rozwiązałaś sparwę łóżeczka:confused:

ola, jak Wam się udało spotkanie krawkowskie:confused:

raczkowa, Ty juz pewnie smażysz dupkę;-):-D

emilka, o to "dawca" zakochany w córuni, oby tylko to nie było tak na pokaz:tak:

bastet,oj masz dziewczyno pecha ostatnio:no:...ludziom bardzo ciężko jest zrozumieć,że psychiatra to nie tylko sorry za wyrażenie lekarz dla "głupków", a depresja to pskudna choroba i wymaga terapii całej rodziny, oby mama zdecydowała sie na terapię:tak:

a moja panna dziś poszła pierwszy raz do przedszkola, dała mamie buziaka, pani rączkę i poszła:-), bidulka z wrażenia nie spała od 5,30 a o 7 kazała mi się ubierać bo już dzieci na nią czekają w przedszkolu:-D
zobaczymy jakie bedą wrażenia po powrocie do domu:confused:

AGA ja dopiero wczoraj w poludnie dostalam od komornika aliemnty, ktore powinny byc plAtne do 10tego... wiec wypad u nas nie wypalil, a strasznie szkoda bo oliwia uwielbia krakow...

jak wrazenia corci po przedszkolu??

Aga no odeślę łóżeczko niezgody :-) a chyba potem się trochę zreflektowała że nie fajnie napisała ale mleko się wylało.... ja to mam turystyczne tylko jeden zatrzask w nim nie działa a dostałam je w prezencie bez faktury i tak pewnie już nawet minął czas reklamowania mówiłam już kiedyś że jestem leniwiec pięciopalczasty zrobię wszystko żeby się nie przepracować ;-) I ja po przedszkolu???

I jak wrażenia po przedszkolu? Zachowanie Małej przypomina mi moje własne w pierwszym dniu :)

Co do plemników - jak najbardziej trzeba ich traktować jak zło konieczne. Bo w sumie dlaczego ktoś taki miałby decydować o Waszym samopoczuciu?

Pech? To nie pech tylko różne rzeczy nagromadzone przez lata. Ojciec się już leczy szpitalnie, ale cienko to widzę. Mama na pewno nie zacznie leczenia więc muszę sama sobie pomóc. Tylko nie wiem jak :( Chciałabym się wyprowadzić, ale to duża operacja i przy moich problemach finansowych chwilowo niemożliwa. Ale szukam rozwiązań. Szukam też pomocy dla siebie tak ogólnie. Chociaż to też cienko widzę :/

Nie wiem, jakiej muzyki słuchacie, ale ja właśnie sobie włączyłam na noc to, plus kieliszek wina i papieros. Dobrej nocki wszystkim

http://youtu.be/-BuqKzaHjl0

Ostatnia edycja:
dzień dobry:-)

ola, szkoda ,że Kraków nie doszedł do skutku:-(, hm..nawet w taki sposób dawca potrafi uprzykrzyć życie:no:

raczkowa, mam nadzieję,że pamiętałaś o kremie z filtrem;-)

jaimis, niech sie koleżanka pocałuje gdzies:-p, dobrze,że narazie masz jakieś awaryjne łóżeczko, moja młoda też ma łóżeczko turystyczne na wakacje i mamusia w zeszłym roku złamała zatrzask:rofl2: a dzieć dzięki temu sam sobie z niego wychodził i wchodził
aż tak kiepsko w pracy:confused:

bastet, pech, miałam na mysli ciąg ostatnich wydarzeń u Ciebie:tak:...dobrze,że chociaż tata jest poddawany leczeniu, co do mamy no cóż pewnych rzeczy się nie przeskoczy jak i nie zmieni się charakteru ludzkiego:baffled:
a masz możliwość w jakiś sposób ograniczenia częstego kontaktu z mamą:confused:

a co do przedszkola...elegancko, młoda zadowolona, powiedziała,że było bardzo fajnie, pani powiedziała,że super się przyjęła i o dziwo nawet zjadła zupę, dziś poszła z usmiechem na buzi:-D

reklama
Do góry