reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hahahha to moze ja wezme skrzynie pomidorow zeby w tego buraka rzucac :-D:-D:-D a moge wstac i powiedziec jak w filmach sprzeciw wysoki sadzie jak cos mi nie bedzie pasowac? a na pewno taka sytuacja bedzie miala miejsce?

Raczkowa a sam nawet nie będziesz wiedziała a 2 świeczki będziesz stawiać na torcie .... ahhh ... a na rozprawie rób co uważasz pamiętaj walczysz o dobro dziecka :tak:

a u mnie z okazji że wczoraj był 13 system siadł i wszystkie dane z kompa straciłam :szok::szok::szok:

Elena no wlasnie ta niepelnosprawnosc ale nikt mi tego nie wystawi a kase za rehabilitacje musze placic :confused2: chory kraj :wściekła/y:

Jeżeli Bruno wymaga rehabilitacji, bo tak się doczytałam to wniosek wraz z zaświadczeniami złóż w Miejskim Ośrodku ds. orzekania o niepełnosprawności. Jakiś czas temu na ten temat napisałam w zasiłkach dla samotnych rodziców. Weź zaświadczenia najlepiej jk najszybciej od wszystkich możliwych lekarzy, którzy są wstanie wypisać takowe zaświadczenie i jego stanie zdrowia. A jesteście pod opieką neurologa???

Jaimis,a mi się wczoraj coś stało z kartą pamięci w telefonie podczas robienia zdjęć. Wszystko wcięło i jest napisane, że karta niedostępna.

dzieki Elena ale chyba nie bede sie w to bawic bo z tego i tak nic nie bedzie :dry:

wybieram sie do grecji na dniach myslicie ze bedzie jakis problem z takim maluchem?

wiecej na zamknietym :)

Ostatnia edycja:
Raczkowa najważniejsze zdjęcia małego mam na pamięci zewnętrznej a reszta i tak niezły bałagan był i zero wolnej pamięci, czami warto pokasować i wyjechać do Grecji ;-)
Elana no i jak nie być przesądnym ahhh 13 :-)

reklama
Do góry