reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hahahha to moze ja wezme skrzynie pomidorow zeby w tego buraka rzucac :-D:-D:-D a moge wstac i powiedziec jak w filmach sprzeciw wysoki sadzie jak cos mi nie bedzie pasowac? a na pewno taka sytuacja bedzie miala miejsce?

Raczkowa a sam nawet nie będziesz wiedziała a 2 świeczki będziesz stawiać na torcie .... ahhh ... a na rozprawie rób co uważasz pamiętaj walczysz o dobro dziecka :tak:

a u mnie z okazji że wczoraj był 13 system siadł i wszystkie dane z kompa straciłam :szok::szok::szok:

Elena no wlasnie ta niepelnosprawnosc ale nikt mi tego nie wystawi a kase za rehabilitacje musze placic :confused2: chory kraj :wściekła/y:

Jeżeli Bruno wymaga rehabilitacji, bo tak się doczytałam to wniosek wraz z zaświadczeniami złóż w Miejskim Ośrodku ds. orzekania o niepełnosprawności. Jakiś czas temu na ten temat napisałam w zasiłkach dla samotnych rodziców. Weź zaświadczenia najlepiej jk najszybciej od wszystkich możliwych lekarzy, którzy są wstanie wypisać takowe zaświadczenie i jego stanie zdrowia. A jesteście pod opieką neurologa???

Jaimis,a mi się wczoraj coś stało z kartą pamięci w telefonie podczas robienia zdjęć. Wszystko wcięło i jest napisane, że karta niedostępna.

dzieki Elena ale chyba nie bede sie w to bawic bo z tego i tak nic nie bedzie :dry:

wybieram sie do grecji na dniach myslicie ze bedzie jakis problem z takim maluchem?

wiecej na zamknietym :)

Ostatnia edycja:
Raczkowa najważniejsze zdjęcia małego mam na pamięci zewnętrznej a reszta i tak niezły bałagan był i zero wolnej pamięci, czami warto pokasować i wyjechać do Grecji ;-)
Elana no i jak nie być przesądnym ahhh 13 :-)

reklama
Do góry