reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
nie ma sprawy i tak ze 3 razy w nocy wstaję przykryć martysię to juz mi to weszło w nawyk:-D
a tak na marginesie to moje dziecię przez pierwszy m-c zyci jadło 2 razy w nocy a później spała jak zabita, ja nie wiem co to nieprzespane noce i tego ci życze:tak::tak:

ola, myslę ,ze 30.06 uda mi się pojechac na weekend a póżniej jadę 15.07 na dwa tyg do niej a póżniej w wolne weekendy:tak:

a mnie głowa boli:baffled:

witajcie dziewczęta jeszcze pracuję ale internet nam odcięli za nie płacone rachunki :-) chciałam pozdrowić i zobaczyć raczkowego dzidziola a tu jeszcze w dwupaku?????????????????????
to zajrzę jak będę miała neta :-)

dzien dobry

jaimis jak milo ze zajrzalas.... zakladaj tego neta bo tesknimy.

dziec juz w przedszkolu a ja zakupyw aptece robie.

musze jakas letnia apteczke skompletowac.

Jaimis fajnie, że się odezwałaś.
Aga może on podczytuje BB.
Emilka może Fenistilem się posmaruj.
Raczkowa pamiętam te odliczanie do porodu.

Kurde dziewczyny, ale jazda! Wczoraj w pracy przeszłam takie piekło, że normalnie byłam bliska łez! No nigdy nigdzie mnie nikt tak nie traktował jak g**no za przeproszeniem! Koniec! Wczoraj moja koleżanka ot tak jak stała tak wyszła, więc i ja juz tam nie wracam!

A teraz lepszy motyw. Moja siostra wstąpiła do zakonu, jakieś dwa lata temu i od tej pory prawie w ogóle jej nie widywałam, a teraz na wakacje przyjechała i wpadła do mnie do pokoju niedawno i oświadczyła mi, że z mojej winy robi terapię u psychologa:szok: Puentą jej wywodów było, że dobrze, że mnie facet zostawił, bo nikogo nie szanuje, nie kocham i jeszcze kiedyś za wszystko zapłacę!:szok: Normalnie mnie przeklnęła wariatka!:szok: Aż będę musiała podpytać mamę ile z tych jej wywodów to prawda, bo moim zdaniem to tak jej ktoś przeprał mózg, że hoho!

reklama
marttika dobrze ze odeszlas, znajdziesz normalna prace.

co do siostry.... powiem ci tak zakonnice to jest tragedia, one maja takie pranie mozgu i sa tak traktowane przez te starsze ze horror poprostu

moi rodzice pracuja, tzn mama juz nie w spzitalu przy zakonie i wiem jak to u nich wyglada, jest kilka fajnych siostr i to na tyle. reszta sa gorsze niz normlani ludzie

Do góry