reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam się i ja

Młoda już na wakacjach , ja w pracy od rana, dziś ciężki dzień ,nie miałam czasu bo dziś dużo się dzieje, zwolnili nam stażystę, super prezent chłopakowi zrobili:wściekła/y::angry::no:- w sobotę się żeni
koleżanka złożyła wypowiedzenie i jest fajnie:szok:

raczkowa, a Ty dalej w duopaku:-D, tyle czasu czekasz na łóżeczko :eek: opierdykaj towarzystwo co to jest:crazy:
no to Antek dobry zawodnik jak co 15 min daje do wiwatu:szok:

emilka i jak po dentyście:confused:

elena, nie nie czyta BB bo do komp jest noga do kwadratu:-p:-D:-D
ale jak go znam prowadzi "buchalterię" i zapisuje kiedy był u dziecka ,bo myśli ,że się będę czepiać(dupek):-D a poza tym był ciekawy gdzie Martynka z dziadkami jedzie, bo on jeździ w to samo miejsce i teraz musi sobie grafik ułożyć:-D:-D:-D:-p

ola, i jak było w up:confused:

marttika może siostrze ktoś dziś nadepnął na odcisk i poprostu byłaś pierwszą osobą na którą trafiła żeby się wyrzyć:confused:

reklama
Aga to teraz mozesz spiewac " wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni gdy nie ma w domu dzieci to jestesmy NIEGRZECZNI":-D:-D
nom okazalo sie ze wysylka trwa 14 dni roboczych plus czasem 3-4 dluzej niezalezne od nich :baffled: zeby tylko zdazyli przed dzieckiem :-D

no Antek niezly ja nie wiem jak moj bedzie taki rozrabiaka to go na ksiezyc wysle :-D:-D

Aga po dentyscie kiczowato;/ jeden ząb przeszkadza, nie do konca jeszcze oszlifowany i jak gryze to mnie pobolewa:wściekła/y: fajnie bo zrobiła mi dwa na raz i na nastepnej wizycie tez dwa.. czyli jeszcze dwie gora trzy wizyty i koniec, spokój na kilka lat:-)
Raczkowa to łóżeczko to chyba specjalnie dla ciebie na zamowienie.. bedzie "cycuś glancuś":-D

padam od tych upałów.. a jutro wizyta u ginekologa w samo popołudnie;/ ale zobacze moją kochaną kruszyneczke :)))

aga w up niby wszystko podpisane i glucha cisza.... eh nie lubie tak, na 30 osob sa 2 kobiety i nie wyrabiaja....
w pt bede musiala ich odwiedziec bo ostatnio ciezko sie cos dowiedziec bylo...

raczkowa wez sie juz rozpakuj.
:-D:-D

oj Aga jakiemu glodnemu ? :-D nie dosc ze samotna to jeszcze w 39 tc to juz nawet logostycznie nie ejstem w stanie :-D:-D Boże zabrales mozliwosci zabierz i checi :-D:-D:-D

emilka to fajnie ze juz nieduzo zostalo u mnie na szczescie skonczylo sie na jednej wizycie dzesieciominutowej :-) ja jutro tez do gina w samo poludnie i tez moze zobacze synunia :-D jak wszystko pojdzie w terminie to jest moja przedostatnia wizyta u mojego mlodego gina :szok: bo nastepna na pewno w nastepny czwartek a pozniej to juz ...... :szok::-D:-D:-D

olcia idz albo zadzwon do up dziadow trzeba pilnowac :tak:

Raczkowa u mnie nie mogło sie skonczyc na jednej bo ostatnio bylam chyba w podstawowce:p i pewnie nadal bym nie poszla gdyby nie ciąża, bo ogolnie zeby mnie nie bolą i nie dokuczają mi, no ale po takim czasie trzeba cos przy nich zrobic..:)
noo a moze to juz ost. wizyta u twojego gienka:-) o jak fajnie :)

reklama
raczkowa..."jak wszystko pójdzie w terminie":confused: to ile Ty masz jeszcze zamiar w tej ciąży chodzić:-D:-D
wiesz, pewne "ruchy" i "prezenty" przyspieszają poród:-D:-D

ola, no to sobie w kulki lecą, ech:no:

emilka, czyli remont paszczeki dobiega końca;-)
zaduch jest makabryczny , pootwierałam wsystkie okna w domu jak wróciłam a i tak jest 2 st więcej niż na dworze

cholera u nas grzmi i błyska się od 15 i nic z tego nie wynika:crazy:

Do góry