reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej

wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta mamusie:-)

emilka,to byłby zapewne ciekawy wykład:-D:-D:-D

raczkowa, nie mów hop, chłopak musi być uświadomiony z każdej strony:-D:-D

revenelka, dzieci są powalające ze swoimi tekstami:-D:happy2:, co się zresztą dziwić co pokolenie to bardziej rozwinięte:cool2:

reklama
Dzień doberek:)
ja takze życze wszystkiego dobrego, i radosci z naszych pociech tym obecnym i przyszłym Mamusią :*

w sosnowcu dzisiaj robią darmowe badania 2D i 4D ale pewnie bedą duuuże kolejki:-p

Dzień doberek:)
ja takze życze wszystkiego dobrego, i radosci z naszych pociech tym obecnym i przyszłym Mamusią :*

w sosnowcu dzisiaj robią darmowe badania 2D i 4D ale pewnie bedą duuuże kolejki:-p

widziałam bilbordy , w Plazie :tak: a 1 czerwca jest dla dzieci spotkanie z Dorą:tak: własnie się wybieram z Młodą bo mam wolne:-)

elena rozm 4
raczkowa ja własnie boje się tych pytań z "innej beczki". Myślę, że o tamponach byłoby prościej mi wytłumaczyć...

Laski lecę spać, bo jutro do roboty. Miłego weekendu! :-)

Mój syn już został uświadomiony, że jest chłopcem.
To mój drugi dzień matki. Licząc ciążę trzeci.
Wszystkiego dobrego wam życzę.

Aga dopiero mam na połowe wrzesnia a dokladnie na 17go... tak na nowy rok szkolny:)
moze tez pozbieram dzieci i sie wybiore na spotkaniie z Dorą:)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAM:-D:-D

revenelka fajna masz agentke:)

ja juz lepiej:) wiec dzis juz z mala gdzies wyjdziemy.

my 31 idizemy na urodizny do sali zabaw, wiec to juz mloda sie wybawi a 1go na rynku mamy impreze dla dzieci. wiec pewnie ebdziemy bo dzieciz przedszkola beda

Aga dopiero mam na połowe wrzesnia a dokladnie na 17go... tak na nowy rok szkolny:)
moze tez pozbieram dzieci i sie wybiore na spotkaniie z Dorą:)

to może gdzieś na siebie wpadniemy:-)

ola, dobrze ,że już sampooczucie lepsze , nie ma to jak się męczyć z jelitówką:no:
no to Wam się zapowiada rozrywkowo dzień dziecka:tak:
jak tam psiaczek:confused:

aga psiaczek ponoc cala noc piszczal bo chcial do lozka, wkoncu moj brat go wzial spac do siebie, a o 5 rano juz trzaskal miska glodny.

moze jutro tam pojedzziemy z oliwka.

aga u mnie dzownie te jelitowki znikaja po 1 dniu...

reklama
ola, to nie musi być wcale jelitówka, takie historie często daje trzustka, woreczek żółciowy:tak:
psinka tęskni za mamą:-(

Do góry