reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.. w takim razie bede czatowac na promocje tych premium care.. narazie chce kupic chociaz paczke bo nie wiadomo jaka Malutka sie urodzi a jakies musze miec:)
uuuu 10 pampkow na dobe nawet nie wiedzialam ze tyle idzie:-):szok:
pozniej pewnie tez przejde na jakies tańsze jesli nie bedzie od nich uczulenia ale na początek chce te najlepsze:-D

reklama
emilka no to premium care są naprawdę super:tak: a jak maleństwo będzie dobrze znosić inne pieluszki to polecam te biedronkowe :-) U mnie się sprawdziły i pampersy teraz to tylko na dłuższe wyjazdy lub czasami na noc, ale to i tak tylko wtedy jak trafie jakieś w promocji. Obecnie na pieluszki wydaje ok 120 zł miesięcznie, więc luz:-)

Tłumaczyłam właśnie mojej córce, co to są tampony, bo bardzo chciała spróbować jak to smakuje:-) chyba nadrabiam braki moich rodziców w uświadamianiu:-D bo tekst mojej córki, który mnie kładzie na łopatki "mamusiu, wykąpiesz się ze mną, nie masz okresu?":-D:-D

ravenalka hahahhahahah umarlam ze smiechu :-D:-D:-D dobrze ze ja nie bede miala problemu z tlumaczeniem tamponow i podpasek :tak: ale za to pewnie inne beda heh :szok:

martttika moja kumpela dla synka (8miesiecy) kupuje wlasnie te Dada i jest bardzo zadowolona.. sprobuje najpierw tych P.premium care a po jakims czasie bede sobie probowac innych jesli pupka Małej na to pozwoli:-) 120zł to chyba całkiem spoko:)
ravenalka no to chyba Ci sie zaczyna:-)
raczkowa ciebie tez czekaja pytania ale z nieco "innej beczki":-)

elena rozm 4
raczkowa ja własnie boje się tych pytań z "innej beczki". Myślę, że o tamponach byłoby prościej mi wytłumaczyć...

Laski lecę spać, bo jutro do roboty. Miłego weekendu! :-)

reklama
pewnie że dacie rade:-) ale z checią bym posłuchała sytuacji odwrotnej jak tatusiek tłumaczy takie rzeczy córeczce:-D

Do góry