reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a mi sie udalo zapisac psa do fryzjera na srode:)
wlasnie go kapala i nie wyrabiamz tym jego wlosem... czesac sie nie chce, robimy tow sumie na sile
chyba ze czesze go oliwia to jest grzeczny

Elena taaaa ja jestem młoda.... inaczej;-) :-D
nasz kraj jest bardzo prorodzinny w suchych przepisach tylko aby je spełniać nie ma kasy :-D:-D:-D:-D

bylam na targu... emilka mi smaka narobila na mlode ziemnaiczki,
tylko zamiast kaupstki u mnie kalafior:)

kurde ja dalej nie mam alimentow na koncie...a dzis 15.... po rpostu super....
do tego u nas znow zaczyna padac deszcz...

Ja wiem, że "te polityki" to mocne w gębie. :angry:
Jaimis zależy kto jak do tego podchodzi, ale ja uważam, że jesteś młoda.

jaimis ja kiedyś myślałam, że 25latka to stara baba dopóki sama do tego wieku nie dobiłam, więc myślę, że mój tok myslenia i po 50dziesiątce się nie zmieni :-)
W pracy kicha :-( Zabierają nam połowę napiwków! Wiecie co słyszałam wcześniej o takich procederach, ale nie sądziłam, że to się dzieje naprawdę w cywilizowanych miejscach:szok:
Czas szukać czegoś konkretnego, bo do lepszego to nie będzie prowadzić :-(

reklama
martttika niestety obecnie tak jest... kolezanka pracowala w salonie fryjzerskim i bylo dokladnie tak samo. teraz pracuje winnym i tam dostaja 70% napiwkow.
dla mnei to chore bo wkoncu czegos takiego nie powinno byc, to kazdy dla siebie wypracowuje

Do góry