reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

elena ja tez tak uwazam, ale pracodawcy nie koniecznie tak uwazaja....:no:

powiem wam dziewczyny ze jakos ostatnio mi szybko czas leci... niedawno swieta, dlugi weekend a tu sie juz zbliza dzien mamy... w weekend przerabailysmy wierszyk bo w tym roku paniw przedszkolu wziela sobie do siebie prozby rodzicow i kazde dziecko ma krotki wierszyk:-D

reklama
też uważam, że czas gna jak szalony :-) zaraz mój maly bedzie miał pół roku:szok: rośnie z niego mały terrorysta :-)
u mnie nadal zimno, a czekam kiedy w końcu przyjdzie prawdziwe lato, bo nie cierpie takiej niewiadomo jakiej pogody
raczkowa, emilka ja też mam już dużo rzeczy po małym do oddania, a wśród moich znajomych nie zapowiada się na kolejne dzieci, a nie mam głowy do sprzedawania, więc jak bedziecie czegoś potrzebować to na priv możemy jakos sie dogadać :-)

hej:-)

jaimis, ollka, no to tylko pozazdrościć takich warzywno lubnych dzieci:tak:, moja to tylko w zupie i to jeszcze musi być zmiksowane:baffled:
ale to coś ma trochę po mamusi, bo ja niecierpię farfocli w rosole,żadnej pietruszki pływającej:-D

elena, nasz kraj jest tak powalony,że zabieranie napiwków to tylko pikuś:no: większość pracodawców robi co im się podoba i mają wszystko gdzieś:wściekła/y:

moja malutka tez wcina wszytsko co mamusia jej wrzuci do brzuszka:-D
brr a mi ciągle zimno... pazurki zrobione- łososiowe:-D
a listonosz przyszedł, ale oczywiscie jak juz wyszłam z domku:angry:
martttika odpisalam Ci na privie.

reklama
Do góry