reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

wow emilka az slinka cieknie :-D

ola patrzac na jego ex zone i dziecko to na straszeniu niestety sie nie skonczylo :baffled:

reklama
Raczkowa dotarła przesyłka do Ciebie?? :-)
Ola Ty sie nie denerwuj bo złość piękności szkodzi ejjjj:-D choc ja się nie wnerwiam a i tak wyglądam jak dupsko zza krzaka :-D:-D

Lenia mam nic mi się nie chce o matko to chyba starość :-D:-D:-D:confused2:

inamorate ja tez dzis lenia mam... w ogole jakos glowa mnie boli,caly czas spac mi sie chce mimo ze z Alanem spalam w dzien....

to mnie lenistwo dopadlo kolo piatku, ciagle bym spala... czas na jakies witanimy czy cos...

raczkowa tego co sobie moj ex narobil w zyciu to chyba barazie zaden nei przebije... a najlpesze ejst toze on mysli ze wszyscy mu robia na zlosc a sady od tak dzieci mu odbieraja...:tak::tak:

to nie lenistwo, to zmiana pogody:-D

Ola, czyli starsz się o staz z up jak dobrze zrozumiałam:confused:
wrzuc fotkę Oliwii z przedszkola:tak:

cóś wrzuciłam na zamknięty:tak:

Aga hehe zawsze lepiej brzmi zmiana pogody niz lenistwo:-D tego tzreba sie trzuymac:-D
ja tez na zamknietym napisalam ,jak mozecie to zreknijcie bo tez potrzebuje porady:-D

aga jak bede miec to zeskanuje bo u nas fotograf plyt nie daje... zacofany jakis.
aga jak bylam ostatnio w up to babka mi powiedziala ze sa staze z uni dla samotnych matek, ktore juz jakis staz mialy... to sie nazywa mama pracujaca czy cos takiego... tylko ze teraz mialy byc szczegoly i nic... trzzeba dalej czekac.

ide na zamkniety

inamorate mam jakies awizo wiec jutro pojde na poczte pewnie to od Ciebie :tak::tak::-D

ola skad ja to znam ze wszyscy sie na niego uwzieli i robia mu na zlosc :-D:-D:-D

reklama
Do góry