reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
inamorate ja tez dzis lenia mam... w ogole jakos glowa mnie boli,caly czas spac mi sie chce mimo ze z Alanem spalam w dzien....
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
to mnie lenistwo dopadlo kolo piatku, ciagle bym spala... czas na jakies witanimy czy cos...
raczkowa tego co sobie moj ex narobil w zyciu to chyba barazie zaden nei przebije... a najlpesze ejst toze on mysli ze wszyscy mu robia na zlosc a sady od tak dzieci mu odbieraja...
raczkowa tego co sobie moj ex narobil w zyciu to chyba barazie zaden nei przebije... a najlpesze ejst toze on mysli ze wszyscy mu robia na zlosc a sady od tak dzieci mu odbieraja...
fikusek1988
Mama Alanka:)
Aga hehe zawsze lepiej brzmi zmiana pogody niz lenistwo tego tzreba sie trzuymac
ja tez na zamknietym napisalam ,jak mozecie to zreknijcie bo tez potrzebuje porady
ja tez na zamknietym napisalam ,jak mozecie to zreknijcie bo tez potrzebuje porady
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga jak bede miec to zeskanuje bo u nas fotograf plyt nie daje... zacofany jakis.
aga jak bylam ostatnio w up to babka mi powiedziala ze sa staze z uni dla samotnych matek, ktore juz jakis staz mialy... to sie nazywa mama pracujaca czy cos takiego... tylko ze teraz mialy byc szczegoly i nic... trzzeba dalej czekac.
ide na zamkniety
aga jak bylam ostatnio w up to babka mi powiedziala ze sa staze z uni dla samotnych matek, ktore juz jakis staz mialy... to sie nazywa mama pracujaca czy cos takiego... tylko ze teraz mialy byc szczegoly i nic... trzzeba dalej czekac.
ide na zamkniety
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja juz bylam na zamknietym...
raczkowa faceci tak maja, te biedne kozły ofiarne i zle kobiety.....
raczkowa faceci tak maja, te biedne kozły ofiarne i zle kobiety.....