reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

inamorate u tak malego dziecka napewno nie dostanie widzen, moj ex kiedys pytal sedzine jak to wyglada to mu powiedziala ze po 5 latach spotkan moglby zabierac mala, a ona wtedy miala jakies 2 lata.

Kiedyś czytałam o tym i tak jest.

Kropelka moja siostra holenderka ma na imię Marta i kiedyś się śmieli z niej, bo z tego co mi wiadomo tam na krowy tak nazywano.

reklama
dzien dobry

raczkowa tak jak i fikuske powiedzial nie ruszaj widzen, o takie z kuratorem wcale nie ejst latwo.
nie wnos sprawy poki on sam nie wniesie, bo tak wszystko jets na twoich zasadach

poki co zbieraj smsy, meile... jak sie wykazuje jakim jest przyszlymojcem.
ja do dzis mam wszsytko zapisane choc wiem ze juz mi niepotrzebne.

eh jak ja uwielbiam po 6 wstawac w sobote... rewelacja....

pije kawke i musze troche ogarnac bo po 13 przyjezdza kolezanka z dziecmi i na warsztaty rolkowe jedziemy:-D

Kiedyś czytałam o tym i tak jest.

Kropelka moja siostra holenderka ma na imię Marta i kiedyś się śmieli z niej, bo z tego co mi wiadomo tam na krowy tak nazywano.

tzn ze wcale nie musze sie zgodzic zeby do mnie przychodzil i widywal sie z synem bo jest maly?

olka a nie lepiej zeby te widzenia byly ustalone? w koncu jak cos bedzie na papierze a on nie bedzie przychodzil to latwiej odbiora:confused:

raczkowa nawet jak bedziesz miala praca odebrane to widzen sie ojcu nie odbiera. chyba ze jest jakas mega wyjatkowa sytuacja... zagraza zyciu dziecka, naraza je na cos... a takie cos naprawde trudno udowodnic....

a wpuszczac niestety czasem go musisz.

wiesz zaden prawnik nie poelca kobiecie zakaldanai spraw o widzenia

raczkowa tematu widzen lepiej nie miec na papierze... malo jaki tatus sam sie o nie postara... a po co sobie komplikowac zycie????

kto zamowil na dzis taka pogode?? ja licze na syzbka poprawe

u mnei narazie slonecsznie,i oby tak zostalo bo wieczorem grilla robie.

Raczkowa tak jak ola pisze lepiej nie miec tego na papierze,no i do noworodka ojciec tez ma prawo przychodzic,najlepiej jak sama z nim sobie ustalisz kiedy beda widzenia,tak by tobie to odpowiadalo. Ja z ojcem Alana jestesmy w kontakcie tel i jak chce przyjechac to dzwoni i pyta czy moze,czy mamy czas.

reklama
hej

Ollka u nas do 8 byo super słonko a teraz w ciągu godziny temp. spadła z 20 na 11 st:frown: brrrrr
biedna pisina , ciekawie bedzie wygladać w takiej "fryzurze":-D

raczkowa, u mnie z widzeniami jest podobnie jak u Fikuska, po uzgodnieniu ze mną tylko,że mnie gnojek przysła smsa bo na telefon mu szkoda:angry:
co do ograniczenia praw...już masz podstawowy powód....zostawił Cię samą sobie w ciąży:wściekła/y::wściekła/y:

z innej beczki ....macie jakieś pomysły czym nadziać ciasto francuskie:confused:....chcę zrobić takie kopertki i tak się zastanawiam z czym (pieczarki odpadają):confused::tak:

Do góry