reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
aga tak wlasnie zrobic chce ze od razu przy alimentach chce ograniczyc mu prawa tylko np na jakiej postawie moge o to wniesc ?

olka wiec jak sad nie wyznaczy puki co widzen a on nie winiesie o widzenia to moge stawiac mu warunki ze raz na 4 lata ? :-D a nie lepiej miec to uregulowane prze sad?:confused: no i jak sad nie wyznaczy on nie zlozy o widzenia a bedzie sie chcial widywac to jak wtedy tego kuratora zalatwic?

ja teraz jak bede wnosic o alimenty to tez o odebranie calkowitych praw
ale mimo ze sie prawa odbiera to ojciec ma prawo widywac sie z dzieckiem.

raczkowa a po co kurator,przeciez ty mozesz byc przy spotkaniach tak jak ejst u mnie
ale pod zadnym pozorem same nie wnoscie o widzenia,bo 99% tatusiow samych nie wniesie o to

chce kuratora zeby nie bylo awantur przy wizytach

ja wogole nie biore innej opcji pod uwage ze mnie nie bedzie przy spotkaniach albo zeby on zabieral dziecko do siebie nawet na 20 minut

od czasu do czasu zapyta jak sie maly czuje ale tak to cisza po 2 tygodnie powiedzmy ale np nie placi ani nic nie kupuje dla dziecka wyprawke czy cos czy to mozna podciagnac pod to ze sie nie interesuje?

od czasu do czasu zapyta jak sie maly czuje ale tak to cisza po 2 tygodnie powiedzmy ale np nie placi ani nic nie kupuje dla dziecka wyprawke czy cos czy to mozna podciagnac pod to ze sie nie interesuje?
mozna mozna,a jak pojdzies do sadu to pisz o wyrownanie kasy jeszcze z ciazy ( chyba ostatnie 3 mies ciazy)

reklama
Do góry