reklama
aga tak wlasnie zrobic chce ze od razu przy alimentach chce ograniczyc mu prawa tylko np na jakiej postawie moge o to wniesc ?
olka wiec jak sad nie wyznaczy puki co widzen a on nie winiesie o widzenia to moge stawiac mu warunki ze raz na 4 lata ? a nie lepiej miec to uregulowane prze sad? no i jak sad nie wyznaczy on nie zlozy o widzenia a bedzie sie chcial widywac to jak wtedy tego kuratora zalatwic?
olka wiec jak sad nie wyznaczy puki co widzen a on nie winiesie o widzenia to moge stawiac mu warunki ze raz na 4 lata ? a nie lepiej miec to uregulowane prze sad? no i jak sad nie wyznaczy on nie zlozy o widzenia a bedzie sie chcial widywac to jak wtedy tego kuratora zalatwic?
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate sama tez ograniesz, ja tylko na poczatk korzystlam z pomocy prawnika,o odebranie praw walczylam juz na spokojnie sama.
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja teraz jak bede wnosic o alimenty to tez o odebranie calkowitych praw
ale mimo ze sie prawa odbiera to ojciec ma prawo widywac sie z dzieckiem.
ale mimo ze sie prawa odbiera to ojciec ma prawo widywac sie z dzieckiem.
fikusek1988
raczkowa a po co kurator,przeciez ty mozesz byc przy spotkaniach tak jak ejst u mnie
ale pod zadnym pozorem same nie wnoscie o widzenia,bo 99% tatusiow samych nie wniesie o to
ale pod zadnym pozorem same nie wnoscie o widzenia,bo 99% tatusiow samych nie wniesie o to
fikusek1988
a moze nie bedzie,a on w ogole cos poczuwa sie do roli ojca bo nie pamietam?chce kuratora zeby nie bylo awantur przy wizytach
ja wogole nie biore innej opcji pod uwage ze mnie nie bedzie przy spotkaniach albo zeby on zabieral dziecko do siebie nawet na 20 minut
fikusek1988
mozna mozna,a jak pojdzies do sadu to pisz o wyrownanie kasy jeszcze z ciazy ( chyba ostatnie 3 mies ciazy)od czasu do czasu zapyta jak sie maly czuje ale tak to cisza po 2 tygodnie powiedzmy ale np nie placi ani nic nie kupuje dla dziecka wyprawke czy cos czy to mozna podciagnac pod to ze sie nie interesuje?
reklama