reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika a ja bym poszla, oczywiscie przyszlabym na ktora mi pasuje, wlasnie ze wzgledu na babcie, skoro mowisz ze ona jest dobra osoba.. a reszte towarzystwa bym olala i wrecz perfidnie szczera bym wobec nich byla...

reklama
jaimis, żeby to wyszło z jego inicjatywy to spoko ale to jego matka zapraszała...
ollka nawet nie wiesz jak bardzo mam wielka ochotę usiąść z nimi i tak byc szczera do bólu!! Marzę teraz o tym:-D Tylko szkoda mi byłoby babci, bo ona do końca nie jest w temacie i jeszcze bym ją do grobu wpędziła :-)

ollka22 no ja nigdy na szczęście nie będę musiała przebywać w towarzystwie rodziny mojego byłego ale kiedyś zawiozę małego w tamte okolice niech zobaczy gdzie się urodził i spędził pierwsze miesiące życia, ale chyba nie będę pokazywać gdzie tatusiek mieszka bo to żałosne by było...
martttika jak będziesz w nastroju może na kawę z małym idz na chwilę do teściowej zawsze to jego babcia

i jak tam przygotowania do świąt??? ja tam nie jestem zwolenniczką świąt i jeszcze zimne mają być lipa....

Witam,

chciałabym zapytać czy ktoś zgłasza sprzeciw, aby od teraz moderatorem działu samotni rodzice była Ollka22?
Jesli tak to proszę o wiadomość, jeśli nie to dziękuję za uwagę :tak:

Pozdrawiam
tafojka

to gratulacje ollka22 to jak "big sister" ;-);-);-) a ża mała kaszle ta pogoda ciepło zimno a już tak fajnie było już myślałam że na dniach kurtki się pochowa i na krótki rękawek pobiega :-D

reklama
Do góry