reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika a ja bym poszla, oczywiscie przyszlabym na ktora mi pasuje, wlasnie ze wzgledu na babcie, skoro mowisz ze ona jest dobra osoba.. a reszte towarzystwa bym olala i wrecz perfidnie szczera bym wobec nich byla...

reklama
jaimis, żeby to wyszło z jego inicjatywy to spoko ale to jego matka zapraszała...
ollka nawet nie wiesz jak bardzo mam wielka ochotę usiąść z nimi i tak byc szczera do bólu!! Marzę teraz o tym:-D Tylko szkoda mi byłoby babci, bo ona do końca nie jest w temacie i jeszcze bym ją do grobu wpędziła :-)

ollka22 no ja nigdy na szczęście nie będę musiała przebywać w towarzystwie rodziny mojego byłego ale kiedyś zawiozę małego w tamte okolice niech zobaczy gdzie się urodził i spędził pierwsze miesiące życia, ale chyba nie będę pokazywać gdzie tatusiek mieszka bo to żałosne by było...
martttika jak będziesz w nastroju może na kawę z małym idz na chwilę do teściowej zawsze to jego babcia

i jak tam przygotowania do świąt??? ja tam nie jestem zwolenniczką świąt i jeszcze zimne mają być lipa....

Witam,

chciałabym zapytać czy ktoś zgłasza sprzeciw, aby od teraz moderatorem działu samotni rodzice była Ollka22?
Jesli tak to proszę o wiadomość, jeśli nie to dziękuję za uwagę :tak:

Pozdrawiam
tafojka

to gratulacje ollka22 to jak "big sister" ;-);-);-) a ża mała kaszle ta pogoda ciepło zimno a już tak fajnie było już myślałam że na dniach kurtki się pochowa i na krótki rękawek pobiega :-D

reklama
Do góry