reklama
kołtunek - ja już zacznę witać zbiorowo.. ale miło, że jest nas co raz więcej ))
Ciebie to chyba długo nie było???
No właśnie się żaden temat tutaj nie kręci i w tym problem .... ))
Ciebie to chyba długo nie było???
O jak fajnie, że się kręci temat dobry wieczór
No właśnie się żaden temat tutaj nie kręci i w tym problem .... ))
Ostatnia edycja:
anne.ges ja podczytuje często, ale po pierwsze brak czasu a po drugie czasem chęci brak..
ale staram się od czasu do czasu odezwać.
Teraz byliśmy na urlopie z Maćkiem, żadnego dostępu do kompa nie miałam
Pozdrawiam "starych" i nowych
ale staram się od czasu do czasu odezwać.
Teraz byliśmy na urlopie z Maćkiem, żadnego dostępu do kompa nie miałam
Pozdrawiam "starych" i nowych
Jak się ma "łatwe" marzenia to można je łatwo zrealizować.... Herbata była pyyyszna....
To może coś trudniejsze marzenie jeszcze na dziś: mieć dobry nastrój ...
Eh .. jeszcze sie wysil. Podnieś poprzeczkę. A nie same takie przyziemne drobnostki. Chcę poczytać o czymś Wieeeeelkkkkiiim ....
A wątek faktycznie sie rozkręcił, ale nie bede pytał czy u was pada deszcz, bo jak zaczniemy rozmawiac o pogodzie, to znaczy ze już jest źle z nami ...
Devil
Jak ja mam same przyziemne marzenia to co??
Chcesz poczytać o czymś wielkim (nierealnym) proszę bardzo:
żeby na świecie nie było cierpienia, głodu i wojen (poczułam się jak na wyborach miss)... ))
A u mnie pada ...
kołtunek
Wiesz.... ale to straszne nie mieć marzeń... Nie wierzę!!! To może nie nazywaj tego marzeniami ... Może "celami"??
"Wszyscy ludzie marzą, ale nie wszyscy tak samo. Ci, którzy śnią nocami w zakurzonych zakamarkach duszy, budzą się rankiem, stwierdzając, że to daremne. Niebezpieczni są ci, co marzą za dnia, ponieważ mając oczy szeroko otwarte, mogą urzeczywistnić swoje marzenia." ))))
żeby na świecie nie było cierpienia, głodu i wojen (poczułam się jak na wyborach miss)... ))
A u mnie pada ...
kołtunek
Wiesz.... ale to straszne nie mieć marzeń... Nie wierzę!!! To może nie nazywaj tego marzeniami ... Może "celami"??
"Wszyscy ludzie marzą, ale nie wszyscy tak samo. Ci, którzy śnią nocami w zakurzonych zakamarkach duszy, budzą się rankiem, stwierdzając, że to daremne. Niebezpieczni są ci, co marzą za dnia, ponieważ mając oczy szeroko otwarte, mogą urzeczywistnić swoje marzenia." ))))
Ostatnia edycja:
Devil
Przykro mi że nie masz Wielkich marzen ... A jeżeli już wielkie ... to nierealne ....
kołtunek
A widzisz jednak jest )))) (a raczej są) !!!
A Maciek jest chory i nie masz sił go wychowywać??
Devil
Przykro mi, że źle się zrozumieliśmy.
Wielkie to własnie takie, które nie są do spełnienia.
A jeśli twierdzisz, że realnym jest świat bez głodu, cierpienia i wojen to gratuluję optymizmu i szczerzę zazdroszczę.
"Niewielki" dotyczą mnie i moich bliskich i się spełnią PPP
A widzisz jednak jest )))) (a raczej są) !!!
A Maciek jest chory i nie masz sił go wychowywać??
Devil
Przykro mi, że źle się zrozumieliśmy.
Wielkie to własnie takie, które nie są do spełnienia.
A jeśli twierdzisz, że realnym jest świat bez głodu, cierpienia i wojen to gratuluję optymizmu i szczerzę zazdroszczę.
"Niewielki" dotyczą mnie i moich bliskich i się spełnią PPP
Ostatnia edycja:
reklama