reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja mogę wpisać się codziennie, pod warunkiem ze nie bede pisał sam do siebie :) ... Bo po co pisac coś czego nikt nie czyta :)

Pisz :D
Ja się deklaruję jako pierwszy codziennie czytający :) .... no chyba, że będę w delegacji i mi nie będzie działał internet ;)

I Cię przenoszę z tematu "Wasza wizja nowego związku" bo dostanę rozdwojenia jaźni a tam nie na temat zaczęliśmy wszyscy chyba trochę pisać:

Z maluszkiem było łatwiej. Pamietam. Lubiłem jak spał w ciągu dnia :) ... i wieczorkiem o 19tej był już w łóżeczku ... A teraz ? ... Strach pomyśleć co będzie za rok.

A jutro jest sobota anne.ges więc odpuść sobie pracę. Ja chyba sobie odpuszcze, ale o tym zdecyduje rano jak popatrze na pogodę za oknem :)
Przecież są wakacje :)

A więc też twierdzę, że łatwiej było jak A. była młodsza. Im starsze dziecię tym trudniej... A nie wierzyłam jak mi mama mówiła ;)). A o której chodzi spać ten Twój 12-stolatek???? Bo już się boję pomyśleć ..... co będzie za chwilę ....

A do pracy wracać muszę - mam jeden weekend pracujący w miesiącu i nic tego nie zmieni. Gdybym tylko sama mogła regulować sobie grafik .... ale nie ma co gdybać "co by było gdyby babcia miała wąsa" ....

A więc idę sobie włączyć jakiś film na dobry sen .... ;)

reklama
Masz pecha. Przejrzałem program TV. Same głupoty. Chyba ze wciśniesz płytkę co coś pooglądasz.
Jeden weekend w miesiącu i to już jutro ... jeju ... znów masz pecha :)

Mój misiek w czasie wakacji to koło północy. On jest podobny do mnie. Ciągle ma coś do zrobienia. Ciągle musi coś skończyć :)
Pozwalam mu na więcej w czasie wakacji ... bo niczym jeszcze nie podpadł :)

Do góry