i jak tam dziewczęta świętowanie??? Ja i mój misiak się rozchorowaliśmy z nosa mi cieknie :-( a ostatnio jak mały był chory prawie w szpitalu wylądował na razie będę go karmić ibalginem a w środę do lekarza jak już wrócę do domu polecę:-(
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jak dobrze ze juz poniedzialek...
my obecnie same siedzimyz mala, dziadekw pracy... popoludniu pewnie gdzies wyjdziemy
wczoraj gosci mialysmy, wieczorem mialam dosyc...
jaimis a moze ten katar to alergia?? moze daj malemu zyrtec albo calcium??
dziewczyny trzymajcie jutro rano kciuki za mnie, mam zadzwonic do faceta i umowic sie na rozmowe w sprawie pracy, tzn ma mi powiedizec o ktorej moge wpasc do biura...
obywkoncu cos z tego bylo
my obecnie same siedzimyz mala, dziadekw pracy... popoludniu pewnie gdzies wyjdziemy
wczoraj gosci mialysmy, wieczorem mialam dosyc...
jaimis a moze ten katar to alergia?? moze daj malemu zyrtec albo calcium??
dziewczyny trzymajcie jutro rano kciuki za mnie, mam zadzwonic do faceta i umowic sie na rozmowe w sprawie pracy, tzn ma mi powiedizec o ktorej moge wpasc do biura...
obywkoncu cos z tego bylo
Alonqa
Mój ideał <3Michaś:)
No Ola trzymamy mocno te kciuki, oby się udało:-)
Ja już serdecznie mam dość świąt a w szczególności tego, że jutro nie będę miała czego do pracy założyć bo w nic się nie zmieszczę przez to obrzarstwo :-/ wczoraj u nas goście, dziś my na goście, ale przynajmniej jak się idzie do kogoś to można wyjść o której się chce...a od jutra dieta, nic nie jem!
Ja już serdecznie mam dość świąt a w szczególności tego, że jutro nie będę miała czego do pracy założyć bo w nic się nie zmieszczę przez to obrzarstwo :-/ wczoraj u nas goście, dziś my na goście, ale przynajmniej jak się idzie do kogoś to można wyjść o której się chce...a od jutra dieta, nic nie jem!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Alonga ja sie ciesze ze dzis mam luz... bo wczoraj spedzilam pol dnia w kuchni... a dieta faktycznie sie przyda...
u mnie mloda juz pyta o plac zabaw bo troche slonca za oknem...
a tak pozatym jak jestesmy same w domu to ona mega grzeczna jest....
u mnie mloda juz pyta o plac zabaw bo troche slonca za oknem...
a tak pozatym jak jestesmy same w domu to ona mega grzeczna jest....
a u nas cieplutko, my właśnie z małym wróciliśmy ze spaceru nóg nie czuję założyłam eleganckie obuwie od kilku lat takiego prawie na nogach nie miałam najpierw non stop na budowie potem ciąża i nie ma jak adidaski :-)
ollka22 nie to nie alergiczne po prostu się przeziębiliśmy wczoraj w aptece zostawiłam 70 zł na lekarstwa dla małego i dla mnie u mnie już lepiej a u niego nie wiem sama po ostatnim razie kiedy nie wyglądał źle a prawie wylądował w szpitalu, jutro wracamy chyba do domu i w środę na wszelki wypadek pójdę do lekarza żeby go obejrzała.
No i jutro powodzenia koniecznie napisz jak poszło....ciekawe kiedy do mnie odezwie die mój przyszły pracodawca... czuję już się zniechęcona słaniem tych cv bez odpowiedzi...
ollka22 nie to nie alergiczne po prostu się przeziębiliśmy wczoraj w aptece zostawiłam 70 zł na lekarstwa dla małego i dla mnie u mnie już lepiej a u niego nie wiem sama po ostatnim razie kiedy nie wyglądał źle a prawie wylądował w szpitalu, jutro wracamy chyba do domu i w środę na wszelki wypadek pójdę do lekarza żeby go obejrzała.
No i jutro powodzenia koniecznie napisz jak poszło....ciekawe kiedy do mnie odezwie die mój przyszły pracodawca... czuję już się zniechęcona słaniem tych cv bez odpowiedzi...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
jaimis to uwazajcie na siebie i duzo duzo zdrowka
my tez po spacerku, dosc dlugim, mloda spi. wiec ja mam juz luz.
my tez po spacerku, dosc dlugim, mloda spi. wiec ja mam juz luz.
K
konto usuniete
Gość
hej dziewczyny;-)
Olu a co to za suwaczek i czemu ja nic nie wiem o takich ważnych zmianach????:-):-):-):-):-)
Olu a co to za suwaczek i czemu ja nic nie wiem o takich ważnych zmianach????:-):-):-):-):-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tafi coz praca dowiem sie jutro... pierszenstwo maja stazysci... a ja jednak wole etat..
no ale zalezy mi na pracy bo nie wiazala by sie z dojazdami... ale zobaczymy jak to bedzie
Martucha co do suwaczka to wiecej jutro... jak juz bedzie pozalatwiane
no ale zalezy mi na pracy bo nie wiazala by sie z dojazdami... ale zobaczymy jak to bedzie
Martucha co do suwaczka to wiecej jutro... jak juz bedzie pozalatwiane
Ostatnia edycja:
reklama
K
konto usuniete
Gość
Olu ależ jestem ciekawa:-) w takim razie czekam;-)