reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

i jak tam dziewczęta świętowanie??? Ja i mój misiak się rozchorowaliśmy z nosa mi cieknie :-( a ostatnio jak mały był chory prawie w szpitalu wylądował na razie będę go karmić ibalginem a w środę do lekarza jak już wrócę do domu polecę:-(

reklama
jak dobrze ze juz poniedzialek...
my obecnie same siedzimyz mala, dziadekw pracy... popoludniu pewnie gdzies wyjdziemy

wczoraj gosci mialysmy, wieczorem mialam dosyc...

jaimis a moze ten katar to alergia?? moze daj malemu zyrtec albo calcium??

dziewczyny trzymajcie jutro rano kciuki za mnie, mam zadzwonic do faceta i umowic sie na rozmowe w sprawie pracy, tzn ma mi powiedizec o ktorej moge wpasc do biura...
obywkoncu cos z tego bylo:)

No Ola trzymamy mocno te kciuki, oby się udało:-)

Ja już serdecznie mam dość świąt a w szczególności tego, że jutro nie będę miała czego do pracy założyć bo w nic się nie zmieszczę przez to obrzarstwo :-/ wczoraj u nas goście, dziś my na goście, ale przynajmniej jak się idzie do kogoś to można wyjść o której się chce...a od jutra dieta, nic nie jem!

Alonga ja sie ciesze ze dzis mam luz... bo wczoraj spedzilam pol dnia w kuchni... a dieta faktycznie sie przyda...
u mnie mloda juz pyta o plac zabaw bo troche slonca za oknem...:)

a tak pozatym jak jestesmy same w domu to ona mega grzeczna jest....

a u nas cieplutko, my właśnie z małym wróciliśmy ze spaceru nóg nie czuję założyłam eleganckie obuwie od kilku lat takiego prawie na nogach nie miałam najpierw non stop na budowie potem ciąża i nie ma jak adidaski :-)
ollka22 nie to nie alergiczne po prostu się przeziębiliśmy wczoraj w aptece zostawiłam 70 zł na lekarstwa dla małego i dla mnie u mnie już lepiej a u niego nie wiem sama po ostatnim razie kiedy nie wyglądał źle a prawie wylądował w szpitalu, jutro wracamy chyba do domu i w środę na wszelki wypadek pójdę do lekarza żeby go obejrzała.
No i jutro powodzenia koniecznie napisz jak poszło....ciekawe kiedy do mnie odezwie die mój przyszły pracodawca... czuję już się zniechęcona słaniem tych cv bez odpowiedzi...

Tafi coz praca dowiem sie jutro... pierszenstwo maja stazysci... a ja jednak wole etat..
no ale zalezy mi na pracy bo nie wiazala by sie z dojazdami... ale zobaczymy jak to bedzie:)

Martucha co do suwaczka to wiecej jutro... jak juz bedzie pozalatwiane:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry