reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry
wlasnie kto przeniosl watek?? i dlaczego??

hana ja na kompie nie mam takiego wzoru, ale na necie sa jakies wzory i napewno wedlug nich mozna napisac. swoja droga facet jest naprawde beznadziejny...

czemu codzienne rozmowy sa na zamkniętym?
a ja uz myslalam ze ktoś nowy tu doszedl---tylko się zdziwilam ze z 10 postami:sorry: baardzo się dziwilam myslalam ze tak dużo przegapilam----ostatni post pamiętam jagody a tu tyle
..............
tafi - Tobie powodzenia---pewnie wszystko pojdzie gladko!!! jak bąbelki?

czesc ola - jak oliwka?
jak w ogóle Wasze dzieciaczki w przedszkolu?--- bo my wlaśnie zaliczyliśmy szpital:sorry: mati mial zapalenie uszu i zatok i nie tolerowal antybiotyku:eek:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
No już myślałam że nie będę mogła z wami pisać ;).
My jednak byłyśmy na weekend u moich rodziców - ale wypoczęłam :). Już nie pamiętam kiedy miałam posprzątane, ugotowane a do tego ktoś się zajmował dzieckiem :). Choroba mnei dopadła okrutna - grupa jelitowa z podejrzeniem sarmonelli. Boże jak ja zdychałam, chyba najgorzej to przez bóle kości i całej reszty, nawet najsilniejsze leki nei pomagały :(.
Mała do tego zapalenie oskrzeli - czyli wesoły komplet, do tego właśnie zauważyłam na jej skórze jakąś drobniutką wysypkę i nie wiem co to może być...
Jutro już wracam do pracy - ale mi było dobrze tydzień w domku :) - ciekawe co mnie czeka w pracy, pewnie jakaś zacna sterta akt do ogarnięcia i bałagan w archiwum :).

Olka - ja miałam kurs indywidualny, tylko że instruktor - rozwodnik się za bardzo na mnie napalał heh, więc mu po 5h powiedziałam że napiszę test i jak zdam to mnie zwalnia z reszty i przeszło ;)....

Hana - nie mam takiego wniosku, ale zajrzyj do internetu, na pewno coś znajdziesz. Ważne żeby były dobrze napisane dane nagłówkowe, kto, adres itp, że zwraca się do sądu, a w treści pisać po prostu prawdę, że chce ograniczyć prawa rodzicielskie przez agresywne zachowania ojca takie jak (wymienić), no i nie ukrywam że przydałyby się jakieś dowody, albo napisać ze chce powołać świadków (np. ciebie). I powinno być ok, oczywiście wniosek podpisany ręcznie :).
Jeśli jeszcze raz do momentu rozprawy będą takie sytuacje niech wzywa policje, nie każde złożone zawiadomienie udaje się zakończyć ukaraniem oprawcy ale sąd przygotowując się do rozprawy dochodzi do takich spraw i bierze je pod uwage jako mocny dowód..
Biedna dziewczyna nie ma sensu żeby on się nad nią tak znęcał!

Weekend u nas tez był cudny a my chore w domku... Ech.

Mój były strasznie mnie wkurza, od zeszłej niedzieli codziennie ma zamiar przyjechac do dziecka i się zapowiada a ani razu jeszcze się nie zjawił...

witam sie wkoncu tutaj:)

Hana to mieliscie nieciekawie, wazne ze juz w domku.
Oliwia poki co zdrowa,i niech tak bedzie jak anjdluzej bo ja jakos wyzdrowiec nie umiem.

meg dobrze ze wypoczelas, tego ci bylo trzeba.
ja juz troche z instruktorem ustalilam , teraz czekam na paln taty na ten miesiac zeby sobie wszytko tak ulozyc zeby nei musil sie oliwia zajmowac.

pogoda dzis piekna ami sie nie chce wychodzic... ale jak trzeba to trzeba...

reklama
Powiedzcie dziewczyny czy są tu takie mamuśki które były same ale poznały kogoś kto pokochał je i dzieciaki i są teraz szczęśliwe??

A i chciałam zapytać czy któraś z was dawała Ribomunyl, bo ja już słyszałam różne o nim opinię a mam cały czas nadzieję że coś nam pomoże...

Do góry