reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hey

przepraszam ale dla mnie to chore
mówię to z perspektywy mojej jako matki , chociaż mielibyśmy mieszkać na kupie ,łóżko koło łóżka , każde z moich dzieci znalazło by u mnie kąt
przecież to tak samo ich dom jak i mój
w życiu wydarzają się różne rzeczy , nie wiemy co komu się przydarzy a jak kiedyś ona będzie potrzebowała żeby na starość ktoś się nia zaopiekował
ciekawe czy by chciała usłyszeć że przykro nam ale nie znajdzie się dla ciebie kąt w tym domu w tym momencie
z perspektywy mnie jako siostry też się nie mieści ,. gdyby któremuś z mojego rodzeństwa potrzebny był dach nad głową nie miałabym z tym żadnego problemu nawet na dzień dzisiejszy gdy moja 4 dzieci mieszka razem w jednym pokoju

ale wiem również że na tym świecie jest mnóstwo złych ludzi , egoistów i materialistów
a kto do jakiej grupy się zalicza to już jego wybór

Baska zdasz nastepnym razem:)
Basiu ja tez nei wyobrazam sobie jak matka moze corce odmowic pomocy... widac nie wszyscy ludzie maja takie same piorytety w zyciu...

koltunek zazdrosze studiow... u mnei poki co to nadal tylko amrzenie... moze za rokj albo dwa jak bedzie kto mialz mala zostawac...

dla nas to chore ale tak się dzieje, rodzice wyrzucają dziewczyny w ciąży z domu... wielu rodziców uważa "jak nie bije i nie pije" to dziękuje bogu i siedz przy nim. albo "żeby dziecko miało ojca" to nic że dziecko później będzie bardzo cierpiało gdy będzie dojrzewać w takim domu ale najważniejsze, że ojciec jest.

Olka - ja idę teraz na mgr, licencjata mam. A babcia nie została by z córcią?

koltunek moja mama jest w domu raz na jakies 2 miesiace, teraz bedzie na 2 tyg, pozniej dopiero na swieta wiec nierealne zebym brala pod uwage jej pomoc.
tata pracuje na zmiany, dotego jest jeszcze jedna wnuczka... wiec trudno wsyztko ustawiac pod studia...

Olka - na szczęście zawsze można iść na studia :) jeszcze pójdziesz
Basia - współczuje, ja miałam to szczęscie, że za 3 razem zdałam. Ale trzeba próbować :) tym razem się uda

reklama
Do góry