reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
idziemy na zolwika sammy, w sumei to idziemy zoabczyc czy oliwia wogole wysiedzi tyle w kinie, ona nie lubi takich duzych glosnych imprez, na przedstawieniu na swieta jak bylysmy to tez chciala zaraz wychodzic.
ogolnie to zawsze szkoda mi kasy na kino bo to wydatek jest, a jak mala nie bedzie chciala siedziec to lepiej teraz isc jak sa bilety po 10 zl
koltunek mi sie zdarza czesto chodzic kolo1 spac, a moje dziecie o 6 zawsze robi pobudki, dla niej to norma bo i tak spi kolo 12 godzin
ogolnie to zawsze szkoda mi kasy na kino bo to wydatek jest, a jak mala nie bedzie chciala siedziec to lepiej teraz isc jak sa bilety po 10 zl
koltunek mi sie zdarza czesto chodzic kolo1 spac, a moje dziecie o 6 zawsze robi pobudki, dla niej to norma bo i tak spi kolo 12 godzin
Olla - jaką promocję wyczesałaś?
Ja bardzo często korzystam z grupona - ostatnio kupiłam za 20 pln kupon który uprawnia mnie do zjedzenia w restaruacji za 50 pln. A wcześniej kupiłam za 15 pln bon do restauracji gdzie mogę zjeść za 55 pln.
Ja bardzo często korzystam z grupona - ostatnio kupiłam za 20 pln kupon który uprawnia mnie do zjedzenia w restaruacji za 50 pln. A wcześniej kupiłam za 15 pln bon do restauracji gdzie mogę zjeść za 55 pln.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wlasnie czechow co to jest ta grupona??
co do kina jest jakas urodzinowa promocja w cinema i w dniu 10.10.2010 wszystkie bilety sa po 10 zl
co do kina jest jakas urodzinowa promocja w cinema i w dniu 10.10.2010 wszystkie bilety sa po 10 zl
Przepraszam że dopiero teraz - ale spacer, obiad, balet i inne takie rzeczy dzisiaj się działy
Oszczędzaj do 90%: restauracje, spa, wydarzenia sportowe, bilety do kina i wiele więcej - a to jest ta strona - naprawdę warto
Oszczędzaj do 90%: restauracje, spa, wydarzenia sportowe, bilety do kina i wiele więcej - a to jest ta strona - naprawdę warto
Mozi
MAMUŚKA BB
Mozi - będzie dobrze, poznasz ludzi i zaraz się wdrożysz w tryb uczenia i siedzenia na zajęciach
fajne jest to,ze wyjde do ludzi,nie bedzie tylko,dom i praca,praca jest oki
boje sie czy dam rady,mieszkam sama z mloda,czasem jestem wykonczona tym,ze trzeba wszystko zrobic samej,czy bede miala sile sie pouczyc,zajecia w sobote od 8.30 do 20,z jedna przerwa 30 min,bo tak z zajec na zajecia,za to w niedz tylko do 13 lub 14 zalezy jaki przedmiot wybiore,mloda weekand zajeciowy bedzie raczej caly u rodzicow,bo inaczej musialby ktos przysc ok 7.30,aby jej pilnowac
a tak witam,mloda mnie obudzila prawie godzine temu,juz po sniadaniu
woda na kawe sie gotuje
wypatrzylam malej juz fajne kozaczki musze isc kupic w pon,bo dzis juz - 1 bylo,
http://www.guliwerkids.pl/kozaki-zi...sunway-1027-brudny-roz-obuwie-dziewczece.html
i drugie w dajsmamie za 39 zl i bede jechac dzis po nie,ciekawe czy jeszczde beda???bo mloda i tak musi miec dwie pray na zime
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
ja mialam dzis pobudke przed 6... powiem szczerze ze sie nie wyspalam...
Aga sliczne kozaczki, moja ma z deichmana,fajne czarne, super sa, tylko u nas nie ma... moja mama jej kupila, kurtke juz tez jedna mamy, jeszcze tylko sniegowce bo zgadzam sie jedne zimowe buty przy dziecku nie da rady...
ogolnie fajne buty na tej stronce mi sie te spodobaly
Kozaki zima dziewczęce Obex 1251/01 brąz
ja zaraz ide suszyc wlosy i trzeba sie szykowac pozniej bo po 12 wychodzimy.
ja mialam dzis pobudke przed 6... powiem szczerze ze sie nie wyspalam...
Aga sliczne kozaczki, moja ma z deichmana,fajne czarne, super sa, tylko u nas nie ma... moja mama jej kupila, kurtke juz tez jedna mamy, jeszcze tylko sniegowce bo zgadzam sie jedne zimowe buty przy dziecku nie da rady...
ogolnie fajne buty na tej stronce mi sie te spodobaly
Kozaki zima dziewczęce Obex 1251/01 brąz
ja zaraz ide suszyc wlosy i trzeba sie szykowac pozniej bo po 12 wychodzimy.
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
co tutaj taka cisza??
co tutaj taka cisza??