reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
my dzis w domku, caly dzien, oliwie dalej lecze,
niby pogoda fajna... ale jakos wole dzis nie wychodzic, jak bedzie ladnie jutro pojdziemy na spacer, oczywiscie omijajac place zabaw.

na wieczor poki co zaplanowany czas we dwoje... ale jak to bedzie to sie zobaczy. ..

witajcie.ja nie jestem jeszcze samotną mamusią a ....może i już jestem.mam męża z którym się rozstaję,składam pozew o rozwód i właściwie to sama jestem bo od rana do 17stej z dzieciaczkami potem on wraca,je i idzie jakby go nie było.a jak już siedzi w domu to przed laptopem i nic go nie obchodzi,dosłownie nic.nie kocham go i już,miał wiele szans ale żadnej nie wykorzystał.i właściwie taka samotna mamuśka jestem 2latniej córci i półrocznego synka,przygarniecie mnie do siebie kochane?

kołyunek no chybaa tak uwazaja,jak to moja mama powiedziała ze on nie jestt złym ojcem bo nie pije alkoholu i nie bije

zobaczymy jak się zachowa jak pozew dostanie
a o twoich planach to on już wie ?

Witam oczywiście wszystkich :)

Witam panstwa:) jestem Tu nowy mam pare pytan na temat hormonu wzrostu oto moje gg 5479467 , jezeli macie dziecko ktore stosuje hgh prosze o pomoc, bede wdzieczny

hejka wieczorna pora
mloda chciala spac u dziadzi i babci,wiec ja oddelegowalam i wieczor moj
zrobie chyba sobie grzanca,tylko kalacje musze jakos zrobic wczesniej

witaj Baska,co tam u was??

neci a masz gdzie teraz mieszkac jak nie mozesz wrocic do mamay??

basia wiesz,ja mu tysiace razy mówiłam że to koniec ze słoze pozew o rozwód ale do niego to nie dociera jakby do sciany mówic.ostatecznie mu nie powiedziałam bo znam jego zagrywki,zrobiłby wszystko abym tego nie robiła a ja głupia i pełna nadziei na lepsze jutro mogłabym uwierzyc.podjełam decyzje i zdania nie zmienie:no:

a ja w domu,miałam jechac na zakupy ale szanowny małzonek jak poszedł tak przepadł a miał byc o 18stej wiec dzieciaki wykapałam i uspiłam a daja mi ostatnio niezle popalic.młodszy ma problem ze spaniem wrzeszczy pół dnia a starsza w przypływie miłosci do niego liżr go po buzi co wprawia go w furie i tak cały dzien,a jeszcze tesciowa bezvzelnie burczy do mnie pod nosem zebym sie za sprzatanie domu wzieła,a co ja od rana próbuje robic,masakra,dom wariatów

a ja w domu,miałam jechac na zakupy ale szanowny małzonek jak poszedł tak przepadł a miał byc o 18stej wiec dzieciaki wykapałam i uspiłam a daja mi ostatnio niezle popalic.młodszy ma problem ze spaniem wrzeszczy pół dnia a starsza w przypływie miłosci do niego liżr go po buzi co wprawia go w furie i tak cały dzien,a jeszcze tesciowa bezvzelnie burczy do mnie pod nosem zebym sie za sprzatanie domu wzieła,a co ja od rana próbuje robic,masakra,dom wariatów
oj ciezki czas w domu i jeszcze tesciowa dolewa oliwy do ognia
a bedziesz miala gdzie po rozwodzie mieszkac,choc jak mieszkacie razem to moze byc ciezko z rozowodem,bo musisz udowadnic pozycia psychicznego i fizycznego

za rok dopiero mogę iść na miejsce mojej mamy bo sie wyprowadza,chciałam teraz ale nie pozwoliła mi.a powiem szczerze ze strasznie to wykancza psychicznie gdy z mezem zle a jeszcze tesciowa non stop sie czepia

reklama
witamz rana z kawka

Mozi fajnie amsz jak mala u dziadkow, trzeba bylo ruszyc w miasto...

u nas wieczor bardoz mily, szkda ze oliwka przed 7 juz mnie obudzila...
dzis juz nie ma slonka... a szkoda

neci pogdajz tesciowa botoze znai mieszkacie nie znaczyze ma sie wtracac i ciagle cos burczyc pod nosem... normlanei nei na moje nerwy, nei wytrzymalabym...

Do góry