reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Maciek zdrowy :) dziś idziemy na 1 urodziny jego koleżanki :) został zaproszony :)
Olka- super, że wieczór udany :)
Mozi - trzeba szaleć w takich sytuacjach :)

Neci - zupełnie nie rozumiem Twojej mamy, jak można nie pomoć własnej córce. Trzymaj się dzielnie

reklama
koltunek toczeka was fajna imprezka:)) u nas powoli wychodzi slonko, obiadek sie gotuje, dzis na szczescie tylko jedno danie, zupke mamy.

Neci powiem ci szczerze ze kiedy ja postanowilam sie rozstac sie z ojcem oliwi duze wsparcie znalazlamw mamie, wiedzilaam ze chociby nie wiem co moge liczyc na jej pomoc.
nie komentowala mojej decyzji, ale wiedzialamze uwaza ze jest sluszna, na nic nei naciskala ale i nic nie krytykowala.

ale tu cisza

zapraszam chetnych na RACUCHY,bo wlasnie robie :))))

moze bym gdzie w wyszla,ale sie juz odzwyczailam,a kumpela z ktora zawse wychodzilam wyjechala zagranice niedawno

witam i ja
Mozi tot rzeba inna kolezanke znalezc:)) zeby chociaz na piwko wieczorem wyskoczyc jak jest okazja... na racuchy bym sie chetnie zalapala.
mozi ty cos kiedys o parowarze mowilas?? kupilas juz?? bo zasnatawiam sie nad zakupem... na allegro widzialam nawet tanie... tylko nie wiem czy te tanie dobre beda... trzeb sie rpzejechac do sklepu zoabczyc jak to wyglada...

Olka ja mialam kupowac parowar,ale nie mialam funduszy,ale bym chciala kupi,bo gazu nie mam u siebie, kuchenka na prad,wiec czy bede gotowac w parowarze czy na kuchence to i tak prad pobierac bede,a moze na parowarze ciut mniej??

NECI przykro sie czyta jak mama cie nie chce przyjac do domu :(,a tesciowa wie,ze chce skladac czy zlozylas o rozwod??nie bedzie miala nic przeciwko,abyscie mieszkali u niej,a sie rozwodzili??bo wiesz roznie moze byc,jak teraz sie czepia,to co dopiero pozniej???

mozi tesciowa nie wie,nie wiem jak to bedzie i boje sie,ale rozmawiałam na ten temat z mama i jezeli tesciowa wciaz bedzie mi zycie uprzykrzac to wezmie mnie do siebie pod warunkiem ze jeden z braci sie wyprowadzi do babci i tu kolejny problem.

mozi tesciowa nie wie,nie wiem jak to bedzie i boje sie,ale rozmawiałam na ten temat z mama i jezeli tesciowa wciaz bedzie mi zycie uprzykrzac to wezmie mnie do siebie pod warunkiem ze jeden z braci sie wyprowadzi do babci i tu kolejny problem.
aha,to juz byloby cos,a bracia pelnoletni?moze ktorys by pomogl i chodziaz na ten rok sie przeprowadzil do babci,a ty mozesz sie tam przeprowadzic??
dobrze,ze mama zaczyna wyciagac reke z pomoca
a jak tam maluchy???grzeczniejsi dzis???
u mnie siora ma chyba synka w podobnym wieku co Ty synka,bo on kwietniowy smyk

mozi tylko ze z bracmi trudna sprawa ale bede walczyc.sa pełnoletni ale jeszcze sie ucza.a dzieci hmmm z młodszym dzis na cwiczenia jade bo ma obnizone napiecie miesniowe i chyba do pediatry bo nie chce nic jesc,z reszta z nim zawsze były problemy z jedzeniem.starsza grzeeczna,bardzo kocha braciszka wciaz go całuje zabawia,ma 2latka a naprawde potrafi sie nim zajac,smoczka mu da,puc pod moja obserwacja.

a ze mna cos nie tak,od tygodnia dziwnie boli mnie jak nie zoładek to podbrzusze nie mam biegunki ale jak juz pójde to praktycznie sam śluz.

witam siez kawka.
necia moze ty pogadaj z bracmi, warto by bylo miec opjce wyprowadzki jak juz bedziecie w trakcie rozwodu bow tedy toz tesciowa altwo nie ebdziesz miala...

reklama
i ja witam przy kawce :)

Urodziny się udały :)
wczoraj załatwialam zasiłek i za miesiąc decyzja. w kolejkach się na stałam tylko. Ale naprawdę Panie które pracują w szczecińskiej MOPS to cud kobiety są tak miłe, wszystko pomogą powiedzą, jeszcze pogadają, pośmieją :) super kobiety

Do góry