reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam...ja już po kawce ...dzieci jeszcze spią więc moge na spokojnie posiedziec przy kompie...jest rano a już nie da sie wytrzymać z gorąca...bez klimy nie da sie tu żyć....masakraaaaa.....czekolada roztapia się w szafkach...a tutejsze maluchy wychodzą dopiero wieczorami z domów na place zabaw...życie zaczyna się po 20...pozdrawiam was kobitki...

Hej:-)
U nas pogoda piękna, jem śniadanie i ruszam na leżak:-) Michał nadal z dziadkami na wczasach więc mam czas dla siebie:-)

witam.

ale mam zaległości...tak jakoś wyszło. teraz na tydzień jestem sama w domu bo syn pojechał do Karpacza a mała na wakacjach u mojej mamy. lenię się na całego.

już nie pamiętam kiedy byłam sama tak długo. trochę nie mogę się odnaleźć bez dzieciaków tak jakoś cicho i smutno. ale mam czas nadrobić zaległości i odwiedzić stare kumpele. prawie cały tydz mam zaplanowany.

firanka- zdaje się że wspominałaś że masz dobry namiar na psychologa w poznaniu. jak możesz to podaj proszę bo od dawna szukam. a do poznania mam całkiem niedaleko no i czsami jadę do brata bo tam mieszka.

pozdrawiam pa pa.

reklama
Do góry