reklama
K
konto usuniete
Gość
Olcia to witam w klubie:-)
u mnie mama może zostać z młodym(od wczoraj śpi u niej) ale dopiero od 23 i nie wiem czy o tej godzinie już będzie mi się chciało
możemy spędzić sylwestra razem tylko przygotuje się %%%%%;-)
dzień dobry kawowo;-)
u mnie mama może zostać z młodym(od wczoraj śpi u niej) ale dopiero od 23 i nie wiem czy o tej godzinie już będzie mi się chciało
możemy spędzić sylwestra razem tylko przygotuje się %%%%%;-)
dzień dobry kawowo;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Czechow w tym problem ze wiekszosc osob ma plany... 2 imprezy zapowiadaja sie calkiem fajnie..
szkoda ze niebardzo milabym tam gdzie oliwie polozyc spac, tak poszlabym z nia.
a tak zostaja %%% przy kompie.
Czechow w tym problem ze wiekszosc osob ma plany... 2 imprezy zapowiadaja sie calkiem fajnie..
Hmm no to rzeczywiście chyba zostaje tylko komp w domu - ale jest szansa że będzie fajnie.
Wczoraj byłam z koleżanką na "Templariusze. Miłość i krew" - mój boże jakie to było słabe. Spóźniłyśmy się na 2012 i został nam tylko templariusz i gdyby nie piękne widoki to chyba bym z nudów urodziła;-) - długie to to, reżyser nie wiedział na co się zdecydować czy ma być to historia miłosna, historyczny, przygodowy czy wszystko na raz. Poza tym był to film z serii zabili go i uciekł - główny bohater mógłby umrzeć z 10 razy ale zawsze mu się udawało.... no i nie zapomnijmy o kobiecie która czekała na niego 20 lat.....ech....nie widziałam nigdy by tyle osób wyszło w środku filmu...ciężka sprawa
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
to film naprawde musi byc strasznie nudny..
przyznam sie ze wieki w kinie nie bylam
przyznam sie ze wieki w kinie nie bylam
Ja też bardzo rzadko chodziłam do kina - nie mieliśmy z kim zostawić małej, albo nie było niczego ciekawego itp itd ale ostatnio stwierdziłam że to ostatni dzwonek jak małe sie urodzi to przez jakieś 6 miesięcy będzie jeszcze trudniej więc korzystam
Alonqa
Mój ideał <3Michaś:)
Witam i ja dziewczynki
Jestem zła rozmyły mi się plany sylwestrowe i spędzę go pewnie w domku, a mały już oddelegowany do babci ehh mój brat chyba przyprowadzi kolegów więc może chociaż oni mnie przyjmą do grona bo inaczej to pod kołderkę i spac:---(
Jestem zła rozmyły mi się plany sylwestrowe i spędzę go pewnie w domku, a mały już oddelegowany do babci ehh mój brat chyba przyprowadzi kolegów więc może chociaż oni mnie przyjmą do grona bo inaczej to pod kołderkę i spac:---(
reklama