reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tafi a co tym razem się przyplątało?

Mozi - ja też jestem ze stycznia - ja z 18, Gabi z 26 a małe jeszcze nie wiadomo ale coś w okolicach.....

Sylwki w domu też mogą być fajne ale trzeba trafić i na ludzi i na atmosferę.

Ale mi się dzisiaj dzień wlecze... kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić....

reklama
Sliwka - też jestem Marta i synek Maciek :):)

U nas też chorobowo mam grypę żołądkową i zaraziłam małego :-(
A na sylwestra idę do przyjaciela z małym. Miałam iśc sama a z Mackiem żona brata ale boje się, że odgłosy petard go przestarszą i nikt go nie uspoki tylko cyc.
(oczywiście pojdziemy jak będziemy zdrowi)

Ollka, Martucha - ja sylwestra 2006/07 i 2007/08 spędziłam w domu z martini przed kompem - nie było tak źle - wyspałam się... i kaca nie miałam :-)

ja to samo, w 2006/07 byłam tydzień przed porodem i zupełnie mi się nie chciało, kolejny rok w domu bo jakoś tak wyszło i poprzedni też nic specjalnego:happy2:

tafi zdrówka dla was:tak:

młody nie śpi a mi się nic nie chce:sorry2:

cześć dziewczyny
widzę, że plany na sylwestra są. ja też chyba gdzieś tam pójdę do znajomych, rodzice zaoferowali się popilnować małego :tak:. w zeszłym roku nigdzie nie byłam, fajnie będzie tym razem się trochę rozerwać.

kołtunek - Maćki z Martami są the best! :laugh2:;-)

i znowu sprzątanie, śnieg spadł, ale już są +3 stopnie. nienawidzę pluchy :wściekła/y:. idę piec ciasteczka. zdrówka dla chorych!

Cześc wszystkim:-)
U nas mroźno i białawo:tak::tak::tak:
Co do planów sylwestrowych to chyba trafię gdzieś z koleżankami do klubu...mały zostanie wydelegowany na wieś do prababci a mama trochę się rozerwie:tak::tak::tak: niech już się skończy ten rok i oby następny był dużo lepszy:tak:;-):tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków;-)

Cześc wszystkim:-)
U nas mroźno i białawo:tak::tak::tak:
Co do planów sylwestrowych to chyba trafię gdzieś z koleżankami do klubu...mały zostanie wydelegowany na wieś do prababci a mama trochę się rozerwie:tak::tak::tak: niech już się skończy ten rok i oby następny był dużo lepszy:tak:;-):tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków;-)

Fajne plany - miłej zabawy:tak::tak::tak::tak:

ja to samo, w 2006/07 byłam tydzień przed porodem i zupełnie mi się nie chciało, kolejny rok w domu bo jakoś tak wyszło i poprzedni też nic specjalnego:happy2:

tafi zdrówka dla was:tak:

młody nie śpi a mi się nic nie chce:sorry2:
to ja juz sylwka w 2005/06 spedzilam w domuw kamerlanym gronie.
a kazdy kolejnyw domuz oliwia i ten tez..
dziecko cale noce spia nikt nie chce z nim zostac... po prostu super... juz mi sie tego nawet nie chce komentowac...

reklama
a tak wogole to dzien dobry
u nas jest szaro i brzydko... pada deszcz.

na szczescie oliwka juz lepiej i poki co bez antybiotyku.
ma jeszcze kilak dni zeby calkowicie wyzdrowiec.

Do góry