reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tafi a co tym razem się przyplątało?

Mozi - ja też jestem ze stycznia - ja z 18, Gabi z 26 a małe jeszcze nie wiadomo ale coś w okolicach.....

Sylwki w domu też mogą być fajne ale trzeba trafić i na ludzi i na atmosferę.

Ale mi się dzisiaj dzień wlecze... kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić....

reklama
Sliwka - też jestem Marta i synek Maciek :):)

U nas też chorobowo mam grypę żołądkową i zaraziłam małego :-(
A na sylwestra idę do przyjaciela z małym. Miałam iśc sama a z Mackiem żona brata ale boje się, że odgłosy petard go przestarszą i nikt go nie uspoki tylko cyc.
(oczywiście pojdziemy jak będziemy zdrowi)

Ollka, Martucha - ja sylwestra 2006/07 i 2007/08 spędziłam w domu z martini przed kompem - nie było tak źle - wyspałam się... i kaca nie miałam :-)

ja to samo, w 2006/07 byłam tydzień przed porodem i zupełnie mi się nie chciało, kolejny rok w domu bo jakoś tak wyszło i poprzedni też nic specjalnego:happy2:

tafi zdrówka dla was:tak:

młody nie śpi a mi się nic nie chce:sorry2:

cześć dziewczyny
widzę, że plany na sylwestra są. ja też chyba gdzieś tam pójdę do znajomych, rodzice zaoferowali się popilnować małego :tak:. w zeszłym roku nigdzie nie byłam, fajnie będzie tym razem się trochę rozerwać.

kołtunek - Maćki z Martami są the best! :laugh2:;-)

i znowu sprzątanie, śnieg spadł, ale już są +3 stopnie. nienawidzę pluchy :wściekła/y:. idę piec ciasteczka. zdrówka dla chorych!

Cześc wszystkim:-)
U nas mroźno i białawo:tak::tak::tak:
Co do planów sylwestrowych to chyba trafię gdzieś z koleżankami do klubu...mały zostanie wydelegowany na wieś do prababci a mama trochę się rozerwie:tak::tak::tak: niech już się skończy ten rok i oby następny był dużo lepszy:tak:;-):tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków;-)

Cześc wszystkim:-)
U nas mroźno i białawo:tak::tak::tak:
Co do planów sylwestrowych to chyba trafię gdzieś z koleżankami do klubu...mały zostanie wydelegowany na wieś do prababci a mama trochę się rozerwie:tak::tak::tak: niech już się skończy ten rok i oby następny był dużo lepszy:tak:;-):tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków;-)

Fajne plany - miłej zabawy:tak::tak::tak::tak:

ja to samo, w 2006/07 byłam tydzień przed porodem i zupełnie mi się nie chciało, kolejny rok w domu bo jakoś tak wyszło i poprzedni też nic specjalnego:happy2:

tafi zdrówka dla was:tak:

młody nie śpi a mi się nic nie chce:sorry2:
to ja juz sylwka w 2005/06 spedzilam w domuw kamerlanym gronie.
a kazdy kolejnyw domuz oliwia i ten tez..
dziecko cale noce spia nikt nie chce z nim zostac... po prostu super... juz mi sie tego nawet nie chce komentowac...

reklama
a tak wogole to dzien dobry
u nas jest szaro i brzydko... pada deszcz.

na szczescie oliwka juz lepiej i poki co bez antybiotyku.
ma jeszcze kilak dni zeby calkowicie wyzdrowiec.

Do góry