reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a te zabezpieczenie to znaczy, że dopóki nie będzie ustalona kwota to ojciec będzie płacił czy jak??

:tak::tak::tak: tak tylko jest w mniejszej kwocie niż alimenty(choć nie wiem czy to reguła), ja będę dostawała 450zł i jak już się zakończy sprawa i będą ustalone alimenty to wtedy zwiększą.

witam wieczorem, padam taka jestem zmęczona:confused2: także dobranoc

reklama
dzień dobry.
witamy mroźno, na termometrze -10... szaleństwo. ciąg dalszy sprzątania. lekarz wczoraj powiedział, że już jest właściwie ok, ale jeszcze ma zażywać antybiotyk do końca opakowania. a dzisiaj o 16 mam wigilię na uczelni i będzie węgierskie jedzonko i winko :tak:. oj jak dawno nigdzie nie byłam.

Mozi - artykuł bardzo ciekawy, nie wiedziałam, że tak wyglądają statystyczne dane.

eh a jak czytam o tych głowach do stylizacji i czesaniu Waszych włosów przez córy to tak zazdroszczę Wam dziewczynek ;-).

dzien dobry
strasznie zimno jest... oddelegowalam oliwie do przedszkola, szybkie zakupy i teraz w domku siedze, trzeba by posprztac maly pokoj... ale natchnienia brak...

Witam dziewczyny!
U nas zimno i BIAŁO:-):-):-)
Ja z barku weny na prezent dla małego kupiłam mu wczoraj prezenty w pierwszym sklepie jaki napotkałam, dostanie dużo zabawek od rodziny więc szczerze mówiąc nie wysilałam się, jak zacznie się sam dopominać o zabawki wtedy bedę stawała na rzęsach żeby sprostać wymaganiom:tak:;-) I tak Michałek od mamusi dostanie:
-Piłkę do skakania
-Traktor z przyczepką
-Pływające cymbałki
-Motor który wydaje dźwięk(taki mały)

I koniec...w styczniu ma urodziny więc wtedy postaram sie o jakis większy i droższy prezent:tak:

A jak tam nasze chorowitki? Dochodzicie do siebie?

Alonga super prezenty:)
pilka do skakania sprawdza sie bardzo dlugo:) moja dod zis sie bawi:)

a u mnie pomyslu brak, Oliwka chce lalke Belle,a jak dla mnei lalka jest przereklamowana, jak znam Oliwie pobawila by sie nia max 2-3 dni i tyle.
moze mi sie uda cos fajneijszego kupic:)

Basia jak malowanie??

a ja się witam po wyprawie na biegun północny:-) zmarzłam - no ale przecież radość dziecka bezcenna;-):sorry:

Śliwka baw się dobrze, ale zazdroszczę tego jedzonka i winka.

Alonqa super prezenty - ja też już wszystko mam a bałam się że poczta nawali i nie dojdzie do wigilii. a tu praktycznie na drugi dzień było:tak:

Baśka ty to jesteś konkretna babka. a jak dałaś radę to zrobić przy dzieciakach?
czy chwilowo ich brak??;-)

Ola a kiedy wybierasz się po prezenty? w tesco widziałam baaaardzo duże przeceny na zabawki. I ogólnie na ciuszki, bieliznę i jeszcze parę rzeczy:tak:
Ja się obkupiłam:-)

zmykam po kawę

reklama
czesc Pirrlot:) co u ciebie i chlopcow?? opowiadaj bo wieki cie u nas nie bylo:)
Pirrllott ale niespodzianka na bb
co u ciebie,jak chlopaki???

U mnie i chłopców to tak, u mnie to bez zmian większych, praca, dom zajęcia przy lekcjach Piotrusia i Dawidka. jeśli chodzi o dzieci to ojojoj :rofl2: Dawidek w szkole uczy się lepiej niż super ale zachowanie to masakra jakaś. Co dziennie uwaga do podpisania. Piotruś to wogóle nie chce się uczyć i też pełno uwag a w domu są tacy grzeczni. Najgrzeczniejszy jest Aruś, tylko martwi mnie bo nadal nie mówi nić :-( Jest bardzo nadal zamknięty w sobie i nawet wizyty w poradni gdzie zajmują się dziećmi z autyzmem nie bardzo pomagają. Ale jestem nadal pełen wielkich nadzieji że będzie wszystko dobrze :)

Do góry