reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a te zabezpieczenie to znaczy, że dopóki nie będzie ustalona kwota to ojciec będzie płacił czy jak??

:tak::tak::tak: tak tylko jest w mniejszej kwocie niż alimenty(choć nie wiem czy to reguła), ja będę dostawała 450zł i jak już się zakończy sprawa i będą ustalone alimenty to wtedy zwiększą.

witam wieczorem, padam taka jestem zmęczona:confused2: także dobranoc

reklama
dzień dobry.
witamy mroźno, na termometrze -10... szaleństwo. ciąg dalszy sprzątania. lekarz wczoraj powiedział, że już jest właściwie ok, ale jeszcze ma zażywać antybiotyk do końca opakowania. a dzisiaj o 16 mam wigilię na uczelni i będzie węgierskie jedzonko i winko :tak:. oj jak dawno nigdzie nie byłam.

Mozi - artykuł bardzo ciekawy, nie wiedziałam, że tak wyglądają statystyczne dane.

eh a jak czytam o tych głowach do stylizacji i czesaniu Waszych włosów przez córy to tak zazdroszczę Wam dziewczynek ;-).

dzien dobry
strasznie zimno jest... oddelegowalam oliwie do przedszkola, szybkie zakupy i teraz w domku siedze, trzeba by posprztac maly pokoj... ale natchnienia brak...

Witam dziewczyny!
U nas zimno i BIAŁO:-):-):-)
Ja z barku weny na prezent dla małego kupiłam mu wczoraj prezenty w pierwszym sklepie jaki napotkałam, dostanie dużo zabawek od rodziny więc szczerze mówiąc nie wysilałam się, jak zacznie się sam dopominać o zabawki wtedy bedę stawała na rzęsach żeby sprostać wymaganiom:tak:;-) I tak Michałek od mamusi dostanie:
-Piłkę do skakania
-Traktor z przyczepką
-Pływające cymbałki
-Motor który wydaje dźwięk(taki mały)

I koniec...w styczniu ma urodziny więc wtedy postaram sie o jakis większy i droższy prezent:tak:

A jak tam nasze chorowitki? Dochodzicie do siebie?

Alonga super prezenty:)
pilka do skakania sprawdza sie bardzo dlugo:) moja dod zis sie bawi:)

a u mnie pomyslu brak, Oliwka chce lalke Belle,a jak dla mnei lalka jest przereklamowana, jak znam Oliwie pobawila by sie nia max 2-3 dni i tyle.
moze mi sie uda cos fajneijszego kupic:)

Basia jak malowanie??

a ja się witam po wyprawie na biegun północny:-) zmarzłam - no ale przecież radość dziecka bezcenna;-):sorry:

Śliwka baw się dobrze, ale zazdroszczę tego jedzonka i winka.

Alonqa super prezenty - ja też już wszystko mam a bałam się że poczta nawali i nie dojdzie do wigilii. a tu praktycznie na drugi dzień było:tak:

Baśka ty to jesteś konkretna babka. a jak dałaś radę to zrobić przy dzieciakach?
czy chwilowo ich brak??;-)

Ola a kiedy wybierasz się po prezenty? w tesco widziałam baaaardzo duże przeceny na zabawki. I ogólnie na ciuszki, bieliznę i jeszcze parę rzeczy:tak:
Ja się obkupiłam:-)

zmykam po kawę

reklama
czesc Pirrlot:) co u ciebie i chlopcow?? opowiadaj bo wieki cie u nas nie bylo:)
Pirrllott ale niespodzianka na bb
co u ciebie,jak chlopaki???

U mnie i chłopców to tak, u mnie to bez zmian większych, praca, dom zajęcia przy lekcjach Piotrusia i Dawidka. jeśli chodzi o dzieci to ojojoj :rofl2: Dawidek w szkole uczy się lepiej niż super ale zachowanie to masakra jakaś. Co dziennie uwaga do podpisania. Piotruś to wogóle nie chce się uczyć i też pełno uwag a w domu są tacy grzeczni. Najgrzeczniejszy jest Aruś, tylko martwi mnie bo nadal nie mówi nić :-( Jest bardzo nadal zamknięty w sobie i nawet wizyty w poradni gdzie zajmują się dziećmi z autyzmem nie bardzo pomagają. Ale jestem nadal pełen wielkich nadzieji że będzie wszystko dobrze :)

Do góry