a tak jak napisałem nieco wyżej ale jeśli już pisze do Ciebie to dodam że mam wielki dylemat z prezentami normalnie dla dzieci...opowiadaj co nowego u Was
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Pilociku to masz 2 lobuziakow w domu) a Arus mam nadzieje wkoncu sie otworzy, moze zmiana poradni?? probuj wszytkiego.
dawno sie do nas nie odzywales zagaldaj w maire mozliwosci
Basia szybko ci to poszloz malowaniem...
ja dalej nie robie dzis nic, oliwia spi,ja lezalam, czuje sei tragicznie... zero poprawy, fervex nie dziala.
Martucha szczerze to nie wiem kiedy pojade... nie chce jechac z Oliwia a nie mam z kim jej zostawic...
pewnie dopiero jak mama wroci, moze we wtorek uda nam sie wyskoczyc do sklepu.
ale pomyslu na prezent dla oliwi i tak brak... dla Majki mam, przyszedl poczata, wiedzialam co kupic wiec wybralam zakupy na allegro
w niedziele idziemy na przedstawienie swiateczne, oliwia nei moze sie doczekac, dzis w przedszkolu byly jaselka dla wszytkich dzieci
Basia szybko ci to poszloz malowaniem...
ja dalej nie robie dzis nic, oliwia spi,ja lezalam, czuje sei tragicznie... zero poprawy, fervex nie dziala.
Martucha szczerze to nie wiem kiedy pojade... nie chce jechac z Oliwia a nie mam z kim jej zostawic...
pewnie dopiero jak mama wroci, moze we wtorek uda nam sie wyskoczyc do sklepu.
ale pomyslu na prezent dla oliwi i tak brak... dla Majki mam, przyszedl poczata, wiedzialam co kupic wiec wybralam zakupy na allegro
w niedziele idziemy na przedstawienie swiateczne, oliwia nei moze sie doczekac, dzis w przedszkolu byly jaselka dla wszytkich dzieci
Mozi
MAMUŚKA BB
hej,a my w domu,
bylam na poczcie wyslac kartki rodzicom i paczke
siedze,jakos zmeczona jestem po calym tygodniu
Pirrllott kurcze,ale ten czas leci,chlopcy juz do szkoly chodza,a co z Arusiem?nie mowi,a jaki ma kontakt z Toba i chlopakami???a chodzisz z nim do logopedy??
bylam na poczcie wyslac kartki rodzicom i paczke
siedze,jakos zmeczona jestem po calym tygodniu
Pirrllott kurcze,ale ten czas leci,chlopcy juz do szkoly chodza,a co z Arusiem?nie mowi,a jaki ma kontakt z Toba i chlopakami???a chodzisz z nim do logopedy??
Maciek wykąpany i śpi .. a mnie się ni c nie chce.. chyba te zimno na mnie źle wpłyneło :-( zaraz święta, ciesze się bardzo bo to moje pierwsze święta z Maciusiem ale zarazem pierwsze od 7 lat samotne.. tz. z rodziną ale bez partnera. no nic ide zjeść coś słodkiego.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
ale zimno na dworze...
my narazie konczymy pozadki a poznij nie wiemy co bedziemy robic
ale zimno na dworze...
my narazie konczymy pozadki a poznij nie wiemy co bedziemy robic
Śliwka_Węgierka
Fanka BB :)
dzień dobry! dziś Maciej pozwolił się wyspać. impreza była super, a co do zakupów to ja też jestem w lesie, chyba muszę jechać jutro gdzieś na zakupy...
kołtunek nie przejmuj się, wiadomo, że to banalny tekst, ale czas naprawdę wiele zmienia, więc po prostu daj sobie czas.
miłego mroźnego dnia życzę i lecę do porządków!
kołtunek nie przejmuj się, wiadomo, że to banalny tekst, ale czas naprawdę wiele zmienia, więc po prostu daj sobie czas.
miłego mroźnego dnia życzę i lecę do porządków!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Sliwka super ze impreza udana.
ja mysle czy dzis z koelzanka nie jechac na zakupy... ale za oknem minus 10 a ja musze oliwie wziac... wiecnie wiem...
jutro idziemy na przedstawienie switeczne, Oliwia sie doczekac nie moze.
dzieci dostana paczki wiec znow jej slodyczy przybedzie
a ja przynajmnij spotkam troche kolezanek
ja mysle czy dzis z koelzanka nie jechac na zakupy... ale za oknem minus 10 a ja musze oliwie wziac... wiecnie wiem...
jutro idziemy na przedstawienie switeczne, Oliwia sie doczekac nie moze.
dzieci dostana paczki wiec znow jej slodyczy przybedzie
a ja przynajmnij spotkam troche kolezanek
Witaj mamo Julci Też się cieszę że ponownie widzę znajome nicki i nowe mamy które chcą tu porozmawiać Jeśli chodzi o sprawy sercowe to chyba zrozumiałem że to sprawa najmniej ważna. jakby nie było szczęście moich dzieci jest najważniejsze Moje serce jest szczęśliwe kiedy moje dzieci są radosnePirrllott witaj po długiej nieobecności.Jak tam sprawy sercowe?
Wiesz logopeda na razie nie wiele może tu poradzić. Np, Dawidek i Piotruś kożystają z logopedy ale to dla tego bo mają braki w wymowie czy czytaniu. Dawidek już nie ma z tym problemu a Piotruś robi wielkie postępy jeśli chodzi o Arusia to jest bardziej problem w psychice i tylko jak na razie pomoc specjalistów specjalizujących sie autyzmem. On, jak zauważyłem, potrafi czysto i wyraźnie powiedzieć jakieś słowo ale to jest bardzo żadko. Zamyka sie bardziej w sobie jeśli jest w sytuacji kiedy inne dzieci są z mamami. niestety ten problem czasani mnie przerasta. Nie mówi nic ale jak powie to bardzo wyraźnie.Pirrllott kurcze,ale ten czas leci,chlopcy juz do szkoly chodza,a co z Arusiem?nie mowi,a jaki ma kontakt z Toba i chlopakami???a chodzisz z nim do logopedy??
Oj Olu obiecuję że będę zaglądał często Jeśli chodzi o poradnie to ta jest dobra i bardzo ważne jest to aby Areuś miał kontakt z jak najmniejszą ilością specjalistów. On musi mieć zaufanie do fachowca bo inaczej nici z terapii. To jest moje zdanie tylko bo żaden lekarz mi tego nie mówił ale myślę że tak powinno być najlepsze dla niego.Pilociku to masz 2 lobuziakow w domu) a Arus mam nadzieje wkoncu sie otworzy, moze zmiana poradni?? probuj wszytkiego.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Witaj mamo Julci Też się cieszę że ponownie widzę znajome nicki i nowe mamy które chcą tu porozmawiać Jeśli chodzi o sprawy sercowe to chyba zrozumiałem że to sprawa najmniej ważna. jakby nie było szczęście moich dzieci jest najważniejsze Moje serce jest szczęśliwe kiedy moje dzieci są radosne
Wiesz logopeda na razie nie wiele może tu poradzić. Np, Dawidek i Piotruś kożystają z logopedy ale to dla tego bo mają braki w wymowie czy czytaniu. Dawidek już nie ma z tym problemu a Piotruś robi wielkie postępy jeśli chodzi o Arusia to jest bardziej problem w psychice i tylko jak na razie pomoc specjalistów specjalizujących sie autyzmem. On, jak zauważyłem, potrafi czysto i wyraźnie powiedzieć jakieś słowo ale to jest bardzo żadko. Zamyka sie bardziej w sobie jeśli jest w sytuacji kiedy inne dzieci są z mamami. niestety ten problem czasani mnie przerasta. Nie mówi nic ale jak powie to bardzo wyraźnie.
Oj Olu obiecuję że będę zaglądał często Jeśli chodzi o poradnie to ta jest dobra i bardzo ważne jest to aby Areuś miał kontakt z jak najmniejszą ilością specjalistów. On musi mieć zaufanie do fachowca bo inaczej nici z terapii. To jest moje zdanie tylko bo żaden lekarz mi tego nie mówił ale myślę że tak powinno być najlepsze dla niego.
co dot ego to masz racje w 100%, u mnie Oliwia z jedna pania logopeda nei chciaal rozmawiac wcale, ale u drugiej sie abrdzo otworzyla i wizyty daly efekty, teraz chodzimy zadziej bo jest mpod opieka przedszkolnego logopedy
Mam Nadzieje ze Arus sei wkoncu otworzy, wiem ze na tot rzeba czasu...
reklama