reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ola,nie dziękuję...
Miłego spacerku. :tak:

Wczoraj Zuzia próbowała nowej ślizgawki na podwórku - ale jest zadowolona! :tak: :tak: :tak: :-D Wkleję później jakieś fotki,jak było przed i jak jest teraz. ;-)

Wieczorem pojechałam do Carrefoura na jakieś zakupy przedświąteczne,a dziś już nie mogę spać od 6tej. :baffled:
Zrobiłam pranie, poprasowałam, ugotowałam obiad, a teraz czekam na Mamę,aż wróci z tego szpitala. :baffled:

Oj Agutka - bardzo mi przykro z powodu taty. Pewnie przed świętami go nie wypuszczą, no chyba, że okaże się to być "tylko" zatruciem pokarmowym. Miejmy nadzieję.

My o 13-tej w pracy mamy jajeczko :-) a potem podobno do domu możemy już sobie pójść :-) Dobrze, bo ja zakupy na święta muszę zrobić. Kapustka młoda mi się marzy. :-):-):-)
Święta robię ja.
Ze święconką pewnie pojadę z Agnieszką. P jutro rano jedzie do mamy i wróci do nas dopiero w niedzielę po południu. Śniadanko świąteczne zjemy więc we trzy, czyli ja, Olisia i Agnieszka.

Drogie Mamusie i Tostusiowie,choc ich jakos ostatnio malutko
Wielkanocny zajączek
przez pola pomyka
WIOSNY jest symbolem-
krajobraz rozkwita.

Wpadł już do ogródka,
i choć tchu brakuje
ŚWIĄTECZNE życzenia
szybko recytuje:

Alleluja wesołego,
pysznego święconego,
Dyngusa mokrego
i spokoju wszelkiego!

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

a teraz lece zrobic jeszcze kilka rzeczy,bo po 11 idziemy do swiecenia
z kolezanka i jej corka i do mnie na ciasto
ostatnie dwa lata ona mnie zapraszala wiec teraz moja kolej

Agutka duzo zdrowka dla taty

Święta, święta Wielkanocne!
Jak wesoło, jak radośnie !
Już słoneczko mocniej grzeje,
Miły wiatr wokoło wieje.
Rośnie trawa na trawniku,
żółty żonkil w wazoniku,
Na podwórku słychać dzieci,
Ach jak dobrze, że już kwiecień.

A w koszyczku na święcone,
Jajka równo ułożone,
Śliczne, pięknie malowane,
Różne wzory wymyślane.

Jest baranek z chorągiewką,
Żółty kurczak ze wstążeczką,
I barwinek jest zielony,
W świeże kwiatki ustrojony
.

ja zaraz ide na spacerek Oli i pieskiem.
a swiecic idziemy pozniej, u nas dopiero o 12 zaczynaja.

Agutka mam nadzieje ze z Twoim tata juz wszytko dobrze, duzo zdrowka dla niego.

Hej.

Ja tak na chwilę - w ramach tego,że Zuzia śpi,więc narazie muszę przystopować z szykowaniem i sprzątaniem do Świąt. ;-)
Od 4 nie śpię... Czwarty dzień pod rząd chodzę z mega bólem całej głowy - nie wiem,co mi się porobiło. :-( :-( :-(

G. już z samego rana leciał mi do apteki,poprzynosił jakichś specyfików,ale zobaczymy... Chwilowo pomogło,ale ból znowu powrócił. :-( :-( :-(

A Tata już w domku. Jakieś poważniejsze sprawy żołądkowe. Dostał leki,bo narazie do operacji się nie kwalifikuje. Czyli Święta w komplecie,uf! :tak: :tak: :tak: :-)

Jutro śniadanko jemy z moimi Rodzicami,a popołudniu maszerujemy do rodziców G. . :tak: :-)

A teraz czekam,aż Zuzia wstanie,byśmy po obiadku mogli iść ze Święconką. :tak: :-)

Ostatnia edycja:

BoboVita - Świąteczna Kartka Wielkanocna

:-D :-D :-D WESOLUTKICH!!! :-D :-D :-D

wesolutkich1l.jpg

reklama
Do góry