reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
:-)dobry wieczór dziewczęta

jak mi miło, że o mnie pamiętacie

hana miała rację - w weekend w szkole byłam :-(

w pracy ok, jutro mam wolne - musiałam wziąć jeden dzień urlopu ale o tym to jutro . . .

Z P. bez zmian, no może małe ale o tym nie tu ;-).

Oliwcia jest w 7 niebie, że jest ciepło bo może w piaskownicy już siedzieć :-) Wczoraj siedziała już tylko z jedym chłopcem i bardzo dobrze im się dogadywało (mimo że on po Niemiecku mówił :-) - ale Polski też znał).

W piątek mam wyniki badań - tego mojego htv - wiem, że będzie wzystko dobrze ale..... właśnie dlatego nie piszę...... bo mi się czasem zbiera..... czyli te wszystkie długi, problemy, samotność ...... dlatego nie piszę, nie chcę Was zanudzać po raz kolejny.... jest mi tak sobie ..... jutro muszę iść się poopalać więc może mi się polepszy :-)

dzień dobry

za chwilę wychodzę pozałatwiać wciąż ciągnące się sprawy :-( a potem wielkie przedświąteczne porządki :-)

zmykam

miłego dnia

dzień↔ dobry :))
My właśnie wróciliśmy z placu zabaw, Fergie chodzi razem z nami i chowa się przed słoneczkiem ;)
Dzisiaj sobie jadę na masaż, moje kochanie mi funduje :p

Powiem Wam szczerze, ze nie wiedziałam, ze tak bardzo brakowało mi słoneczka :)
Jest pięknie!!

reklama
Do góry